Az annak idején mindössze 18 kilós Rachael videóban kért segítséget, hogy kigyógyulhasson súlyos anorexiájából.

Korábban a Life.hu is hírt adott Rachael Farrokh anorexiás színésznőről, akitől extrém alacsony testsúlya miatt megtagadták a kórházi segítséget.

Rachael mellett végig ott állt férje, Rod Edmondson, aki a munkáját is ott hagyta, hogy gondoskodhasson rólaForrás: Facebook/Rachael's Road to Recover

A 37 éves Rachael mindössze 18 kilót nyomott, ami nem érte el a helyi intézménybe való bekerüléshez szükséges testsúlyt. A Kaliforniában élő nő annak idején videóban kért segítséget speciális kezeléséhez.

A Rachael gyógyulását nyomon követő Facebook-oldal szerint ezáltal 200 ezer dollár gyűlt össze, és hála a rengeteg adománynak, Rachael nemrég bekerülhetett egy portugáliai klinikára, ezáltal pedig ráléphetett a gyógyulás útjára. Sikerült híznia, és sokkal egészségesebben is néz ki, mint hónapokkal ezelőtt. 

Izgatott vagyok most az életem miatt, mert 3 hónappal ezelőtt felcsillant a remény, hogy mégis élni fogok. Visszanyertem a világosságot és az erőt a lelkemben – ezekkel a szavakkal köszönte meg a támogatást közösségi oldalán a színésznő.

Egy anorexiás lány mindennapjai
Sokan sok mindent megírtak már az anorexiáról. A Life.hu korábban úgy döntött, nem a betegséget vagy annak kialakulását járja körbe, hanem megmutatja, hová lehet eljutni ezzel a betegséggel, amennyiben nem figyelünk rá oda kellőképpen - a megrázó cikkért kattints ide.