Javult az anorexiás Rachael Farrokh színésznő állapota

Forrás: Facebook/Rachael's Road to Recover -
színésznő Kalifornia videó Portugália állapot hízás kórház segítség gyógyulás anorexia nervosa kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az annak idején mindössze 18 kilós Rachael videóban kért segítséget, hogy kigyógyulhasson súlyos anorexiájából.

Korábban a Life.hu is hírt adott Rachael Farrokh anorexiás színésznőről, akitől extrém alacsony testsúlya miatt megtagadták a kórházi segítséget.

Rachael mellett végig ott állt férje, Rod Edmondson, aki a munkáját is ott hagyta, hogy gondoskodhasson róla Forrás: Facebook/Rachael's Road to Recover

A 37 éves Rachael mindössze 18 kilót nyomott, ami nem érte el a helyi intézménybe való bekerüléshez szükséges testsúlyt. A Kaliforniában élő nő annak idején videóban kért segítséget speciális kezeléséhez.

A Rachael gyógyulását nyomon követő Facebook-oldal szerint ezáltal 200 ezer dollár gyűlt össze, és hála a rengeteg adománynak, Rachael nemrég bekerülhetett egy portugáliai klinikára, ezáltal pedig ráléphetett a gyógyulás útjára. Sikerült híznia, és sokkal egészségesebben is néz ki, mint hónapokkal ezelőtt.

Egy anorexiás lány mindennapjai

Sokan sok mindent megírtak már az anorexiáról. A Life.hu korábban úgy döntött, nem a betegséget vagy annak kialakulását járja körbe, hanem megmutatja, hová lehet eljutni ezzel a betegséggel, amennyiben nem figyelünk rá oda kellőképpen - a megrázó cikkért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.