Drasztikusan lefogyott Terecskei Rita

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
fogyás gyógyszer drog pajzsmirigy napidoktor hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most véget vet a találgatásoknak a Zanzibár énekesnője! Egy reggeli műsorban tisztázta annak pontos okát, amiért az elmúlt időben nagyon sokat fogyott.

Pajzsmirigy-túltermelés esetén a gyógyszerek gyakran hízáshoz vezetnek, máskor pedig éppen ellenkezőleg: lefogy a beteg. Terecskei Rita is rengeteget adott le: 24 kilóval könnyebb most.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Az énekesnő csak azért szólalt meg a témával kapcsolatban, mert sok rémhír terjedt róla, például, hogy drogozik vagy rákos. A Napidoktor.hu videójából kiderül fogyásának pontos oka!

Még mindig küzd súlyos pajzsmirigy-betegségével Király Linda http://www.life.hu/drlife/20150703-meg-mindig-kuzd-sulyos-betegsegevel-kiraly-linda.htmlAhogyan arról már korábban is írtunk, pajzsmirigy problémákkal küzd Király Linda - ez az oka rohamos hízásának. Hiába diagnosztizálták nála a betegséget már több mint két és fél évvel ezelőtt, a gyógyulás még várat magára. Dr. Life--Táplálkozás a jól működő pajzsmirigyérthttp://www.life.hu/drlife/20141002-a-pajzsmirigy-alul-vagy-eppen-tulmukodese-befolyasolhato-etrenddel.htmlAzt, hogy valóban megnövekedett e a pajzsmirigyes betegek száma, vagy csak azért tart jóval több pajzsmirigyproblémával küzdő beteget számon az egészségügy, mert finomabb eszközökkel, hamarabb lehet kiszűrni ezt a betegséget, nem tudni. Az viszont nem kérdés, hogy a pajzsmirigy működése étrenddel jó irányba befolyásolható.Dr. Life--A pajzsmirigybetegség 8 tünetehttp://www.life.hu/drlife/20111018-a-pajzsmirigy-betegseg-9-tunete.htmlAz évnek ebben az időszakában talán senki sem lepődik meg rajtunk, ha enerváltak, letargikusak vagyunk. Van, akinél azonban ezek a tünetek nem a barátságtalan időjárással vannak kapcsolatban. Ezer nőből átlagosan 15-en szenvednek pajzsmirigy-alulműködésben: ők folyamatos fáradtsággal, depresszióval küzdenek.Dr. LifePajzsmirigybetegsége miatt ilyen karcsú Dannii Minoguehttp://www.life.hu/drlife/20111011-pajzsmirigybetegsege-miatt-ilyen-karcsu-dannii-minogue.htmlŐ volt az irigyelt kismama, aki már néhány hónappal a szülés után tökéletes, karcsú alakkal jelent meg a nyilvánosság előtt. Dannii Minogue azonban nemrég bevallotta, hogy törékeny alkata pajzsmirigybetegségének tudható be, ami annyira lesoványította, hogy alig maradt ereje felemelni kisfiát, Ethant.Dr. Life30 kilót fogyott Terecskei Rita - Vajon mi lehet a baj?http://www.life.hu/drlife/20151015-pajzsmirigy-tulmukodese-miatt-30-kilot-fogyott-terecskei-rita-a-zanzibarbol.htmlKomoly betegség gyötri a Zanzibár együttes énekesnőjét, aki emiatt idén 46 kilóra fogyott. Terecskei Rita a Story magazinban fedte fel a titkot arról, mivel küzd már egy ideje. Dr. LifeOrigoSzívszorító szavakkal búcsúzott a szívbetegségben elhunyt lánytól David Beckhamhttp://www.life.hu/drlife/20151026-david-beckham-a-szivbeteg-kirsty-howardot-az-instagramon-gyaszolja.htmlAhogy a Life.hu is megírta, Kirsty Howard, aki David Beckham szívét is elrabolta kislányként, 20 évesen meghalt. A ritka szívbetegsgben szenvedő lánytól az Instagramon búcsúzott a sztár. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.