Szívműtéten esett át a Csillag születik sztárja, Gomes

Forrás: Facebook/ Matteo Martins Gomes -
operáció halál szívműtét életmentés táncos fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb életmentő beavatkozáson esett át a Csillag születik egykori táncosa, Gomes. Szívkoszorúér-műtétje volt.

"Kiskorom óta tudtam a szívbetegségről, ami születésem óta kísér. Édesapám is ebben szenvedett, de akkoriban Angolában még nem tudták gyógyítani. A vé­gén annyira rossz állapotban volt, hogy csak a szívátültetés menthette volna meg az életét, de sajnos nem tudtak rajta segíteni” - mondta a Borsnak táncos, aki légzési nehézségei és egyre erősödő mellkasi fájdalmai miatt vállalta az operációt.

Forrás: Facebook/ Matteo Martins Gomes

"Nem vagyok nyafogó típus, de már olyan fájdalmaim voltak, amikre nem tudtam legyinteni, így szükségessé vált az operáció. A csuklómból felvezetett katéterrel csinálták a beavatkozást, miközben én végig ébren voltam. Nagyon fájdalmas volt, rendesen megszenvedtem, de a műtőből már mosolyogva jöttem ki, és örülök, hogy végre túl vagyok rajta” – számolt be az operációról megkönnyebbülten Gomes, akit egy nap után már ki is engedtek a kórházból, és ismét munkába állhatott a Got Talentből megismert Hot Men Dance koreográfusaként.

A leghidegebb évszak már a nyakunkban van: előzd meg a velejáró betegségeket!http://www.life.hu/drlife/20151102-natha-influenza-telen-nagyobb-az-esely-rajuk-igy-vedekezz-ellenuk.htmlNátha és influenza: ha ezt a két szót halljuk, automatikusan a téli betegségekre gondolunk. Azonban a kora tavaszi időszakokban is előfordul, sőt egyesek annyira „szerencsések”, hogy állandóan ezektől szenvednek. Megoldás és gyógyír persze létezik! Dr. LifeThinkstock5 okosság a futásról, amik a hétköznapokban is beválnakhttp://www.life.hu/drlife/20151102-hetkoznapi-okossagok-a-futassal-kapcsolatban-tippek.htmlKitartás, erő és hit. Három dolog, amire a sportban és az életben egyaránt szükséged van, na és persze öt futásból eredő okosságra is, amit nem árt, ha tudatosítasz magadban. Dr. LifeThinkstockBrutális! 63 kilót nyomnak a ritka betegségben szenvedő Claire lábaihttp://www.life.hu/drlife/20151102-claire-tickle-labai-53-kilot-nyomnak-egy-ritka-betegseg-a-lipodema-miatt.htmlHiába fogyott le a 39 éves Claire Tickle, az egygyerekes édesanya életét megkeseríti betegsége, amely miatt a lábáról nem tűnik el a súlyfölösleg. Dr. Life--Leukémiás gyerekekről forgat dokumentumfilmet Penélope Cruzhttp://www.life.hu/drlife/20151031-penelope-cruz-szineszno-leukemias-gyerekekrol-szolo-dokumentumfilmet-forgat.htmlLeukémiás gyerekekről szóló dokumentumfilmet rendez Penélope Cruz; az Oscar-díjas színésznő abban bízik, hogy alkotása révén nagyobb támogatást kaphatnak a betegség gyógyítására irányuló kutatások. Dr. Life--Hibás gének, megkövülő emberi végtagok: ez a világ legrettenetesebb betegsége - Sokkoló fotók!http://www.life.hu/drlife/20131003-fop-egy-genetikai-betegseg-amely-elcsontosodas-kovetkezteben-elo-szoborra-valtoztatja.htmlKevés rettenetesebb betegség létezhet, mint a FOP, amelynél az idő előrehaladtával élő szoborrá válnak a betegek. Ashley Kurpiel vagy Seanie Nammock is ebben szenved, mégis szép leckét adnak az élet szeretetéről: folyamatosan megvalósítják álmaikat, és amennyire lehet, boldog életet élnek. Dr. LifeOrigoFülek és állkapocs nélkül született egy kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20151101-fulek-es-allkapocs-nelkul-szuletett-egy-kisfiu.htmlEgy ritka genetikai rendellenesség miatt fülek és állkapocs nélkül jött világra a ma már négyéves Joe Elsworth, akinek szülei azért hozták nyilvánosságra gyermekük történetét, hogy felhívják a figyelmet erre a különös betegségre. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.