fáradtság magnézium stressz feltöltődés edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehajtott fej, a minimális koncentrációra való képtelenség és kávé literszámra. Ismerős? Nem is gondolnád, hogy a közhiedelemben álló dolgokon túl még mitől lehetsz fáradt.

1.Túl sok feldolgozott ételt eszel
A magas kalóriatartalmú ételek (mint például a hamburger, a sültkrumpli, a tészta) nem adnak elég energiát, sőt a kajakóma is garantált.

Forrás: Thinkstock

2. Rumli a szobádban

A hálszobádban jobb, ha minden rendben és a helyén van, így a pihenésed is nyugodtabb lehet.

3. Kihagyott edzés
Nem csak az alvásban segít, de a depresszió kialakulásának esélyeit is csökkenti, ha rendszeresen eljársz edzeni.

4. Nem kelsz elég korán
A túlzott lustálkodás sem lehet jó, sőt inkább még tétovábbá tehet, nehezebben indul el a napod és nem leszel annyira friss. Kutatások szerint a koránkelés összefüggésben áll a jó egészséggel.

5. Szex helyett alszol
Akárcsak a testmozgás, a rendszeres szex és az intim pillanatok ugyancsak hozzátesznek ahhoz, hogy jobban aludhass.

Forrás: Thinkstock

6. Magnézium hiány
Gyakori jelenség, ami ellen te is tehetsz: egyél kis mennyiségben mogyorót, babot vagy avokádót.

7. Nem vagy eleget a napon
A napsütés nem csak a kedvedre, de a szervezetedre is jó hatással van - extraként még a reggeli koránkelést is bearanyozza.

8. Utálod a munkádat
A gyakori stressznek és az állandó agyalásnak sincs álomba ringató hatása.

Halálosan fáradtnak érzed magad? Így győzd le!http://www.life.hu/drlife/20140529-a-kronikus-faradtsag-okai-kezelese.htmlAkik krónikus fáradtságról (CFS) panaszkodnak, azok akkor is fáradtnak érzik magukat, ha valójában kellő ideig aludtak és a szervezetüknek kipihentnek kellene lennie. A Life.hu Benke Rita természetgyógyász segítségével listázta a krónikus fáradtság okait és a megoldási módokat.Dr. Life--Nádai Anikó fáradtan is gyönyörű - Sugárzó fotó a fiatal anyukárólhttp://www.life.hu/trend/20150914-nadai-aniko-az-rtl-klub-sztarja-faradtan-is-gyonyoru-kismama.htmlSmink nélkül, álmos fejjel szelfizett a kismama, akit ugyan kisfia lefáraszt éjszakánként, ezt azonban egy cseppet sem bánja, mert imádja őt.TrendOrigoKulcsár Edina még fáradtan is ultraszexi http://www.life.hu/trend/20150723-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-faradtan-is-gyonyoru-a-szepseg-nehezen-viselte-a-kanikulat.htmlA szépségkirálynő nehezen viseli a megterhelő kánikulát, ezt pedig egy hihetetlenül szexi képpel adta a világ tudtára.Trend--Így fest Horváth Éva smink nélkül, fáradtanhttp://www.life.hu/trend/20150711-igy-fest-horvath-eva-smink-nelkul-faradtan.htmlHorváth Éva megmutatta: fáradtan, smink nélkül is ugyanolyan dögös, mint máskor.TrendOrigo"Impotens, fáradt és depressziós voltam" - Így lett 130 kilós mackóból szexi pasihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150605-chris-pratt-igy-fogyott-le.htmlHollywood egyik legkapósabb színésze lett a Galaxis őrzői óta Chris Pratt. Ezen a nyáron a Jurrasic World-ben lesz látható, amit rajongók milliói várnak, és ez köszönhető a sármos színésznek is. Ez Zsír!AFPElfáradt a szervezkedésben Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20150528-vajna-timi-uj-fotot-posztolt-facebookra.htmlVajna Timi teljes erőbedobással szervezi a szépségkirálynő-választást. Most úgy tűnik, mintha pihenésre lenne szüksége.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.