Egy rákbeteg férfi utolsó kívánsága:"Látni akarom a Star Warst, mielőtt meghalok!"

Forrás: Twitter/Ashley Fleetwood -
halál Star Wars film rákbetegség kívánság J.J. Abrams premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán megható kéréssel rukkolt elő a 32 éves Daniel Fleetwood: meg szeretné nézni az űropera új részét, még a preimer előtt. Az ok pedig az, hogy bármelyik nap meghalhat. 

Danielnek az orvosok nyáron azt mondták, hogy alig két hónapja van hátra. A fiú állapota napról napra súlyosbodik, így a barátai Twitteren összefogtak, és egy kampányt indítottak: a nyolcéves kora óta Csillagok háborúja rajongó történetét eljutatták a Disney-hez. Szerették volna, ha a december 18-i premier előtt egy privát vetítést rendeznek, ahol a daganattal küzdő férfi megnézheti a filmet - írja a Daily Mail.

Daniel Fleetwood középen, mellette a barátai Forrás: Twitter/Ashley Fleetwood

A Luke Skywalkert alakító Mark Hamill már be is állt a kezdeményezés mögé, és saját Twitter oldalán kampányol a kívánság mellett a sztárok, és a barátok támogatásáért.

Itt a Star Wars 7 teljes előzetese!

A világon milliók várták ezt a napot, hiszen kijött az utolsó előzetes az űropera premierje előtt. A legújabb Star Wars-rész december 18-án kerül a mozikba. A videóért katt ide!

A leghidegebb évszak már a nyakunkon van - Előzd meg a vele járó betegségeket!http://www.life.hu/drlife/20151102-natha-influenza-telen-nagyobb-az-esely-rajuk-igy-vedekezz-ellenuk.htmlNátha és influenza: ha ezt a két szót halljuk, automatikusan a téli betegségekre gondolunk. Azonban a kora tavaszi időszakokban is előfordul, sőt egyesek annyira „szerencsések”, hogy állandóan ezektől szenvednek. Megoldás és gyógyír persze létezik! Dr. LifeThinkstockSzívműtéten esett át a Csillag születik sztárja, Gomeshttp://www.life.hu/drlife/20151103-gomes-tancos-eletmento-szivmuteten-esett-at.htmlÚjabb életmentő beavatkozáson esett át a Csillag születik egykori táncosa, Gomes. Szívkoszorúér-műtétje volt. Dr. Life--Mi volt a legszebb gondolat, amit valaha mondtak neked?http://www.life.hu/kult/20151103-a-budapest-voices-dalpremier-videoklipjeben-mi-volt-a-legszebb-gondolat-amit-mondtak-neked.htmlA Budapest Voices formáció ezúttal Kimnowaktól a Gyémánt című számot dolgozta fel, amelyhez szívmelengető videóklipet készített. Kult--"Az ember legyen a saját életének a hősnője!" - 5 legszebb idézet a Holiday c. filmbőlhttp://www.life.hu/kult/20151101-5-legszebb-idezet-a-holiday-cimu-filmbol.htmlSzélsebesen közeleg felénk a karácsony, ezzel együtt pedig ideje felkészülni a megható ünnepi filmekre is. Mi az alapozást az egyik nagy kedvencünkkel, a Holiday-jel kezdjük, amely telis-tele van megannyi romantikus jelenettel, no meg párbeszéddel. Jöjjenek a Life.hu kedvenc Holiday-idézetei! Kult--Rihanna anyaszült meztelenül gyilkol (18+)http://www.life.hu/kult/20151031-rihanna-anyaszult-meztelenul-gyilkolt-bitch-better-have-my-money-cimu-klipjeben-kimaradt-jelenetek.htmlIsmered már Rihanna Bitch better have my money című, fergetes videóklipjét? Ha nem lenne elég a filmbe illő képsorok brutalitása, most megmutatjuk a kimaradt jeleneteket... Csak erős idegzetűeknek!KultThinkstockMegható fotó - Így köszöntette fel Terence Hill Bud Spencerthttp://www.life.hu/kult/20151101-meghato-foto-igy-koszontette-fel-terence-hill-bud-spencert.htmlAhogy a Life.hu is megírta, Bud Spencer tegnap ünnepelte 86. születésnapját. Ez alkalomból pedig természetesen legendás társa, Terence Hill is felköszöntötte. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.