A törpeség egy ritka fajtájában szenved a 12 éves lány – Durva fotók!

Forrás: youtube -
rendellenesség halál diagnózis törpe fejlődés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kenadie Jourdin-Bromley furcsa rendellenességgel született. 12 évesen súlya egy két éves gyereké, magassága pedig nagyjából 90 centi.

A lány 1 kilóval és 28 centivel született, vagyis nagyon durván pici volt már kisbaba korában is. Az orvosok nem is hitték, hogy pár napnál tovább fog élni, amire rendesen rácáfolt a 12 éves lány.

Forrás: youtube

Nyolc hónapos korában diagnosztizálták nála a primordiális törpeséget, ami a világon mindössze 100 embert érint. A betegség jellemzője, hogy a rendellenes és igen lassú fejlődés már a méhen belül elkezdődik. „Rögtön megkereszteltettük a kórházban, amikor az orvos azt mondta, meghalni visszük csak haza a picit” – mesélte az anya.

Forrás: youtube

Törékeny csontjai és tanulási nehézségei ellenére Kenadie élvezi a sportot és nagyon szeret iskolába járni. A kislány nincs még 10 kiló, ráadásul két évvel fiatalabb öccse toronyként magasodik fölé. Édesanyja állandó rettegésben él: „Tudom, hogy valamikor el fogjuk őt veszíteni. Amikor ebbe belegondolok, a szívverésem is kihagy. Szeretném őt boldognak látni” – mondta.

Szeméremajkak redizájnolva: egy műtét, ami sokak életét megváltoztatja http://www.life.hu/drlife/20151103-szemeremtest-plasztika-azert-hogy-jobban-alljon-rajtunk-a-bikini-beavatkozas.htmlEgyre népszerűbb a szeméremtest-plasztika, Amerikában egy év alatt másfélszeresére nőtt a beavatkozásra vállalkozók száma. A beavatkozást sok nő azért választja, mert szeretne tökéletesen kinézni testhezálló nadrágban és bikiniben. Nem ez az egyetlen megdöbbentő vagy érhetetlen plasztikai beavatkozás. Dr. LifeThinkstockRubint Réka újra átélte a születését?http://www.life.hu/drlife/20151104-rubint-reka-fitnesz-edzo-arrol-vallott-hogy-legzesterapiaval-ujra-atelte-a-magzati-kort-es-a.htmlA légzésterápia a születés előtti állapotot is képes feltérképezni, a fitneszsztár is kipróbálta a kezelést, és azt állítja, újra átélte a születését.Dr. LifeOrigoGuminőket árul egy kínai nagymama, hogy segítsen halálos beteg unokájánhttp://www.life.hu/drlife/20151104-yang-zuoping-kinai-nagymama-ferfinak-oltozve-guminoket-arul-hogy-segitsen-leukemias-unokajan.htmlAz idős asszonyt egy építkezésen fényképezték le, amint férfiruhába öltözve kínálja portékáit. A pénzt leukémiás unokájának kezelésére akarja fordítani. Dr. Life--Betegek vakultak meg egy német gyógyszertőlhttp://www.life.hu/drlife/20151104-francia-es-spanyol-betegek-vakultak-meg-egy-nemet-gyogyszertol.htmlKét francia páciens is elveszítette látását egy német gyógyszer használatát követően. Korábban Spanyolország is több tucat ilyen esetről számolt be. Dr. LifeThinkstockAnyja üzenete miatt távolíttatta el petefészkét Angelina Joliehttp://www.life.hu/drlife/20151104-angelina-jolie-edesanyjanak-orvosa-beszelte-ra-hogy-tavolittassa-el-petefeszkeit.htmlAz egész világot megdöbbentette, amikor annak idején Angelina Jolie a mellei után a petefészkét is eltávolíttatta. Most egy interjúban derült fény arra, hogy néhai anyja üzenete késztette a színésznőt a nagy lépésre. Dr. Life--„Ordítottam, sikítottam, mégsem találták a tényleges bajt” – Mit gondol az egészségügyről a magyar?http://www.life.hu/drlife/20151102-egeszsegugy-magyar-bizalmatlanok-vagyunk-inkabb-maganorvoshoz-jarunk.htmlSzenteste történt. Kint hideg volt, mialatt már egy egész napja szenvedtem a meleg szobában a felfázás miatt – legalábbis azt gondoltam, az a baj. Aznap éjjel először a helyi ügyeleten, majd egy budapesti kórházban kötöttem ki, ugyanis a vesémmel volt a probléma. Hálás voltam az orvosoknak, akik azonnal és szakszerűen elláttak. Az orvosokról és az intézményekről megoszlik a magyarok véleménye, a páciensek összességében a magánrendelésekkel vannak megelégedve. Kíváncsiak voltunk a tapasztalatokra, így mi is gyűjtöttünk véleményeket a témában. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.