Kenadie Jourdin-Bromley furcsa rendellenességgel született. 12 évesen súlya egy két éves gyereké, magassága pedig nagyjából 90 centi.

A lány 1 kilóval és 28 centivel született, vagyis nagyon durván pici volt már kisbaba korában is. Az orvosok nem is hitték, hogy pár napnál tovább fog élni, amire rendesen rácáfolt a 12 éves lány.

Forrás: youtube

Nyolc hónapos korában diagnosztizálták nála a primordiális törpeséget, ami a világon mindössze 100 embert érint. A betegség jellemzője, hogy a rendellenes és igen lassú fejlődés már a méhen belül elkezdődik. „Rögtön megkereszteltettük a kórházban, amikor az orvos azt mondta, meghalni visszük csak haza a picit” – mesélte az anya. 

Forrás: youtube

Törékeny csontjai és tanulási nehézségei ellenére Kenadie élvezi a sportot és nagyon szeret iskolába járni. A kislány nincs még 10 kiló, ráadásul két évvel fiatalabb öccse toronyként magasodik fölé. Édesanyja állandó rettegésben él: „Tudom, hogy valamikor el fogjuk őt veszíteni. Amikor ebbe belegondolok, a szívverésem is kihagy. Szeretném őt boldognak látni” – mondta.