Jennifer Lawrence szeretné, ha tudnád, hogy szokott kezet mosni

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
fürdőszoba kézmosás Jennifer Lawrence videó viccelődés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 25 éves Oscar-díjas színésznőnek elege lett a sajtó élcelődéséből egy korábbi viccelődése miatt, ezért saját maga vette kézbe a dolgokat.

Kitört a pánik, amikor Jennifer Lawrence azzal viccelődött az MTV-nek adott interjújában, hogy a leggusztustalanabb szokása nem más, mint hogy nem mos kezet, miután használta a fürdőszobát.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Az éhezők viadala és a Napos oldal színésznője végül úgy döntött, itt az ideje, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba, és ezért saját maga vette kézbe az ügyet.

From Jen!

I hate talking to the Internet but I can't get asked another question about my hygiene on this press tour. I told MTV I didn't wash my hands after going to the bathroom because I was trying to gross out Josh and Liam and I ended up grossing out the world. Of course I wash my hands after going to the bathroom! (I can't believe I've put myself in a situation where I even have to say that.) Anyway with all the rumors I've ever heard about myself this is the one I really had to put to rest. -Jen

Szerző: Jennifer Lawrence, 2015. november 9.
Itt Az éhezők viadala első rossz filmje - filmkritikahttp://www.life.hu/kult/20141120-filmkritika-az-ehezok-viadala-3-a-kivalasztott-elso-reszerol.htmlAz év vége egyik legnagyobb durranásának kéne lennie a moziban, milliók várták világszerte, ehhez képest Az éhezők viadala-széria új darabja (A kiválasztott - 1. rész) nem más, mint egy hosszú és unalmas felvezetés az utolsó részhez. Mivel pedig arra még egy évet kell várnunk, ez enyhén szólva is pofátlanság.Kult--Kínos! Puszi helyett megcsókolta Jennifer Lawrence Natalie Dormert - Videóhttp://www.life.hu/kult/20151107-kinos-puszi-helyett-megcsokolta-jennifer-lawrence-natalie-dormert.htmlAz éhezők viadala utolsó részének londoni premierjént esett meg a kínos dolog: Jennifer Lawrence szájon csókolta kolléganőjét. A két nő jól kivágta magát és jót viccelődtek az eseten. Kult--Fiatal kolléganőit is túlragyogta Az éhezők viadala világpremierjén Julianne Moorehttp://www.life.hu/trend/20151105-julianne-moore-az-ehezok-viadala-premierjen-tulragyogta-fiatal-kolleganoit.htmlLenyűgöző fekete estélyiben lépett Berlinben a vörös szőnyegre Julianne Moore Az éhezők viadala befejező részének világpremierjén. Trend--Csupasz mellét vitte a vörös szőnyegre Jennifer Lawrencehttp://www.life.hu/trend/20151106-jennifer-lawrence-szineszno-megmutatta-formas-kebleit.htmlAz Éhezők viadala legújabb és egyben utolsó részének premierjén Jennifer Lawrence vitte el a show-t. Trend--Gyermeke lesz Az Éhezők viadala sztárjának, Sam Claflinnakhttp://www.life.hu/csalad/20151107-gyermeke-lesz-az-ehezok-viadala-sztarjanak-sam-claflinnak.htmlAz éhezők viadala Finnick Odairje, Sam Claflin és felesége első közös gyermeküket várják. Család--Ennyi pillecukor fér Jennifer Lawrence szájába - Vicces videó!http://www.life.hu/sztarok/20151104-jennifer-lawrence-szajaban-meg-sosem-volt-ennyi-minden-vicces-video-a-szinesznorol.htmlEgyre közelebb kerülünk az Éhezők viadala premierjéhez, így a legtöbb amerikai tévéműsor heves interjúkészítésbe kezdett a film főszereplőivel. Jennifer egy ilyen beszélgetés során nevetette meg a nézőket. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.