A 25 éves Oscar-díjas színésznőnek elege lett a sajtó élcelődéséből egy korábbi viccelődése miatt, ezért saját maga vette kézbe a dolgokat.

Kitört a pánik, amikor Jennifer Lawrence azzal viccelődött az MTV-nek adott interjújában, hogy a leggusztustalanabb szokása nem más, mint hogy nem mos kezet, miután használta a fürdőszobát.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Az éhezők viadala és a Napos oldal színésznője végül úgy döntött, itt az ideje, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba, és ezért saját maga vette kézbe az ügyet. 

Utálok az interneten keresztül beszélni, de nem bírok még egy kérdést elviselni ezen a sajtóúton a saját személyes higiéniai szokásaimmal kapcsolatosan – kezdte hivatalos közösségi oldalán az Oscar-gálán botladozó Jennifer, aki itt magyarázta el, hogy csak viccelni szeretett volna, és természetesen egy szó sem igaz abból, amit akkor mondott. Kijelentését pedig amolyan jenniferlawrencesen egy frappáns videóval toldotta meg. Íme:

From Jen!

I hate talking to the Internet but I can't get asked another question about my hygiene on this press tour. I told MTV I didn't wash my hands after going to the bathroom because I was trying to gross out Josh and Liam and I ended up grossing out the world. Of course I wash my hands after going to the bathroom! (I can't believe I've put myself in a situation where I even have to say that.) Anyway with all the rumors I've ever heard about myself this is the one I really had to put to rest. -Jen

Szerző: Jennifer Lawrence, 2015. november 9.