Papadimitriu Athi­na lábába egy óriási fém került

Forrás: rtlklub.sjatoklub.tv -
lábszártörés színésznő Papadimitriu Athi­na lovaglás fém
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő hat héttel ezelőtt szenvedett nyílt lábszártörést a Nemzeti Vágtán. Ma már teljesen felépült, sőt, újra nyeregbe is pattanhat. 

Athina a kontrollröntgenre még mankóval ment, de az orvosa közölte vele, hogy már nincs szüksége rá. Bár ilyen balesetek után sokan egy ideig kerülig a hasonló darabokat, a színésznő már egy újabb szerepet próbál, méghozzá lóháton. A műtét során egy olyan különleges csavar került a lábába, mely elősegítette a gyógyulási folyamatot.

A feldolgozott szénhidrátok áldozata lett: a cukorbeteg nő testében több zsír volt, mint vér (+18)http://www.life.hu/drlife/20151110-feldolgozott-szenhidrat-agyverzes-vegzett-vele-boncolas-zsir-jott-ki-ver-helyett-a-testebol.htmlMég a sokat tapasztalt boncmesteren is kifogott annak a 44 éves nőnek a teste, aki nem mellesleg súlyos cukorbeteg volt és egyszer csak összeesett. A halál oka összefügg a betegséggel, a boncasztalon tapasztalt dolgok azonban még hátborzongatóbbak: így néz ki egy cukorbeteg nő teste belülről. Dr. Life--Éveken át félrediagnosztizálták a Lyme-kóros fitneszmodellthttp://www.life.hu/drlife/20151110-jessica-bennett-lyme-koros-fitneszmodellt-es-uzletasszonyt-eveken-at-felrediagnosztizaltak.htmlJessica Bennettnek nem csupán a karrierje ment tönkre, hanem az egészsége is: a 31 éves fitneszmodell és üzletasszony szervezete teljesen legyengült orvosai gondatlansága miatt. Dr. Life--Bottal jár Takáts Tamáshttp://www.life.hu/drlife/20151110-takats-tamas-a-karhago-egyuttes-tagja-zenesz-bottal-jat.htmlA legendás rockzenész botra támaszkodva jár-kell. Egy szemfüles lesifotós a 3-as metrón kapta lencsevégre a Karthago együttes tagját.Dr. Life--Jennifer Lawrence szeretné, ha tudnád, hogy szokott kezet mosnihttp://www.life.hu/drlife/20151110-jennifer-lawrence-szineszno-vicces-videoban-tisztazza-hogy-szokott-kezet-mosni.htmlA 25 éves Oscar-díjas színésznőnek elege lett a sajtó élcelődéséből egy korábbi viccelődése miatt, ezért saját maga vette kézbe a dolgokat. Dr. Life--Összekeverték a betegeket, ezért nem élesztették újra a Down-szindrómás kisfiúthttp://www.life.hu/drlife/20151108-down-szindromas-kisfiu-nem-kapott-megfelelo-ellatast-ezert-megallt-a-szive.htmlEgy édesanya szívét legjobban az törheti össze, ha gyermeke meghal. A Down-szindrómás kisfiú édesanyja ennél is nagyobb pofont kapott az élettől, ugyanis haldokló fián az orvosok nem is próbáltak meg segíteni. Dr. Life--Kiállítás nyílt mellrákos nők fotóibólhttp://www.life.hu/drlife/20151106-kiallitas-mellrakos-nok-fotoibol-megrendito-fotosorozat-mellamputacion-atesett-nok-kepeibol.htmlMegrendítő az a fotósorozat, amelyen olyan nők portréi láthatóak, akik mellamputáción estek át. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.