Állítják: Charlie Sheen a HIV-pozitív világsztár

Forrás: AFP/Jason Merritt -
betegség Charlie Sheen Hollywood HIV-fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt héten röppent fel a hír, hogy HIV vírust diagnosztizáltak Hollywood egyik legismertebb sztárjánál. A hír a The Sun magazin egyik bennfentesétől származott, aki a lapnak elmondta: a férfi, akiről csupán annyit tudni, hogy színész, nagy nőcsábász, ágyában állítólag számtalan híres nő megfordult már. 

A Daily Mail információi szerint a NBC NEWS Today Tuesday című műsorában jelenti be kedden Charlie Sheen, hogy róla van szó. Úgy tudni, a színész azért döntött úgy, hogy nyilvánosság elé áll, hogy megelőzhesse a National Enquirer leleplező címlapját. "Több nővel is lefeküdt, amióta megtudta, hogy megfertőződött" - állítja a lap egyik forrása, valamint azt is, hogy Sheennek közel 500 partnere volt élete során.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A pletykalapok egyébként azt állítják, hogy a színész számtalan kalandja során több tucat nőt is megfertőzhetett a vírussal, ami ellen őt már kezelik. Arról is beszélnek, hogy Sheennek már eddig sem volt könnyű eltitkolnia betegségét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.