Egy hollywoodi bordélyház madámja szerint a színész egyszer sem említette, hogy HIV-vírusos lenne, és legalább 20 örömlánynak adhatta át a betegséget a bordélyházában.

Nem csak a pornóipar sztárjai rettegnek, amióta Charlie Sheen felvállalta: ő a HIV-pozitív világsztár. A hírek szerint a Két pasi meg egy kicsit sztárja által oly sokszor látogatott bordélyház kerítőnője iszonyú mérges Sheenre, amiért eltitkolta betegségét előle, ezzel együtt pedig lehet, hogy jó néhány lánynak átadhatta a vírust. 

Forrás: Warner Bros.

Szeretném, ha mindenki tudná, hogy hazudott! Egyik partnerének sem említette, hogy beteg– mondta el a Radar Online-nak a neve elhallgatását kérő hölgy, aki szerint legalább 20 prostituáltat fertőzhetett meg a vírussal.

Hollywoodi celebnők, akiket megfertőzhetett Charlie Sheen
A napok óta folyó találgatásoknak nemrég maga Charlie Sheen tett pontot a végére: az 50 éves színész a Today show-műsorban vallotta be, hogy négy éve diagnosztizálták nála a HIV-vírust, azóta gyógyszeres kezelés alatt áll. A Life.hu itt gyűjtötte össze azokat a híres nőket, akiknek eközben átadhatta a betegségét a Két pasi meg egy kicsi sztárja.