Rettegnek Hollywood prostituáltjai, akik lefeküdtek a HIV-pozitív Charlie Sheen-nel

Forrás: Warner Bros. -
betegség Charlie Sheen prostituált vírus bordélyház HIV-fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hollywoodi bordélyház madámja szerint a színész egyszer sem említette, hogy HIV-vírusos lenne, és legalább 20 örömlánynak adhatta át a betegséget a bordélyházában.

Nem csak a pornóipar sztárjai rettegnek, amióta Charlie Sheen felvállalta: ő a HIV-pozitív világsztár. A hírek szerint a Két pasi meg egy kicsit sztárja által oly sokszor látogatott bordélyház kerítőnője iszonyú mérges Sheenre, amiért eltitkolta betegségét előle, ezzel együtt pedig lehet, hogy jó néhány lánynak átadhatta a vírust.

Forrás: Warner Bros.

Hollywoodi celebnők, akiket megfertőzhetett Charlie Sheen

A napok óta folyó találgatásoknak nemrég maga Charlie Sheen tett pontot a végére: az 50 éves színész a Today show-műsorban vallotta be, hogy négy éve diagnosztizálták nála a HIV-vírust, azóta gyógyszeres kezelés alatt áll. A Life.hu itt gyűjtötte össze azokat a híres nőket, akiknek eközben átadhatta a betegségét a Két pasi meg egy kicsi sztárja.

Előkerült a HIV-pozitív Charlie Sheen botrányvideójahttp://www.life.hu/sztarok/20151124-charlie-sheen-hiv-pozitiv-szinesz-botranyvideojaban-kokaint-sziv-es-oralis-szexben-reszesit-egy.htmlEgy amerikai bulvárlap állítja: eljutott hozzá Charlie Sheen egyik felvétele 2011-ből, amelyen kokaint szív és orális szexben részesít egy másik férfit.TV + Sztárok--3 lányt kényszerítettek prostitúcióra Gyöngyösönhttp://www.life.hu/news/20151113-3-lanyt-kenyszeritettek-prostituciora-gyongyoson.htmlA gyöngyösi család éveken át verte és prostitúcióra kényszerítette áldozatait. Az ügyészség indítványa alapján az elkövetőkre fegyházbüntetés vár. NewsThinkstockÉlet egy HIV-pozitív világsztár mellett: Kitálalt Charlie Sheen személyi asszisztensehttp://www.life.hu/sztarok/20151126-charlie-sheen-szemelyi-asszisztense-steve-han-elmondja-milyen-volt-az-elet-a-hiv-pozitiv.htmlSteve Han egyike volt annak a néhány embernek, aki tudott az 50 éves színész betegségéről. A sztár egykori személyi asszisztense elárulta, hogyan őrizte meg Sheen titkát, és hogyan vette fel a küzdelmet a HIV-vírussal. TV + Sztárok--Buddhista szerzeteseknek közvetítettek kiskorú prostituáltakat: Lebuktak!http://www.life.hu/intim/20151108-a-thai-hatosagok-felszamoltak-a-bunszervezetet-ami-13-eves-lanyokat-futtatott.htmlKormányzati tisztviselőknek és buddhista szerzeteseknek is közvetített kiskorú lányokat az a hálózat, amelyet most számoltak fel a thai hatóságok. A gyanúsítottak akár húsz évet is kaphatnak. Intim--Elképesztő titkok derültek ki Charlie Sheen orgiáirólhttp://www.life.hu/intim/20151127-charlie-sheen-testapolot-hasznalt-sikosito-helyett-elkepeszto-titkok.htmlSteve Han, a színész egykori jó barátja és munkatársa minden apró részletet megosztott egy tengerentúli magazinnal Charlie Sheen orgiáiról. Volt ott kokain, pia, és persze töméntelen mennyiségű felnőttfilmes. Intim--Börtönbe kerülhet a prostikkal mulató Lamar Odomhttp://www.life.hu/news/20151027-lamar-odom-kosarlabdazonak-kokaint-talaltak-szervezeteben-ezert-bortonbe-kerulhet.htmlPozitív lett Khloe Kardashian férjének drogtesztje - emiatt hamarosan bíróság elé is állíthatják a 4 napon át prostituáltak és kábítószerek között dorbézoló kosárlabdázót.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.