Megöli a HIV-vírust a következő generációs óvszer

Forrás: MedicalRF.com -
kondom óvszer latex kutató HIV-vírus folyadék HIV-fertőzés tudósok gumi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy jövőt jósolnak a tudósok a hidrogél alapú kotonnak, amelynek fő összetevőjét ugyanaz a folyadék adja, amelyet a kontaktlencsék tárolásához is használnak.

Texasi kutatók szerint a hidrogél alapú óvszer segíthet megakadályozni a HIV-vírus továbbterjedését – írja a Daily Mail.

Forrás: MedicalRF.com

A texasi A&M Egészségtudományi Központ tudósai már dolgoznak azon az újgenerációs kotonon, amelynek alapját a hidrogél képezi majd. Reményeik szerint kényelmi faktora miatt, és a latex gumival szembeni allergia miatt az embereknek kimondottan igényük lesz ezekre az óvszerekre.

5+1 tévhit a HIV-vírusról

Csókkal is át lehet adni? Honnan tudhatom, hogy HIV-vírusos vagyok? Szexelhetnek a HIV-es emberek? És hogyan? A Life.hu cikkéért kattints ide!
Pikáns védelem: "óvszer" a hüvelybenhttp://www.life.hu/drlife/20131129-extra-dupla-hatasu-vedelmet-nyujt-a-legujabb-eszkoz-a-rugalmas-huvelygyuru-a-szexben.htmlEgy speciális, kettő az egyben hüvelygyűrű lehet a biztos alapja a felhőtlen-felelős aktusoknak. Nem kell többé a naptárt nézegetni, és ez az eszköz nem hoz zavarba senkit az erotikában.Dr. LifeThinkstockTúl kövérek a szexhez, így egyszerre fekszenek kés aláhttp://www.life.hu/drlife/20151202-deng-yang-es-lin-yue-tul-koverek-a-szexhez-igy-gyomorszukito-mutetre-valallkoztak.htmlDeng Yang és férje, Lin Yue összesen 400 kilót nyomnak, ez pedig abban is megakadályozza őket, hogy egymáshoz férjenek. A szexuális életük felpezsdítése végett most kés alá fekszenek. Dr. Life--Rágógumi segíthet, ha nem megy ki a fejünkből egy dal - ugye veled is előfordult már?http://www.life.hu/drlife/20150502-ragogumi-segithet-ha-nem-megy-ki-a-fejunkbol-egy-dal-ugye-veled-is-elofordult-mar.htmlMindenkivel előfordult már, hogy „benne ragadt” a fejében egy fülbemászó zene, és úgy érezte, semmit sem tud tenni ellene. A brit Readingi Egyetem munkatársai azonban kimutatták, hogy a rágógumizás hatékony fegyvert jelent a probléma ellen.Dr. Life--Megdöbbentő! Az orális szex veszélyesebb, mint a dohányzás?http://www.life.hu/drlife/20151118-az-oralis-szex-talan-meg-a-dohanyzasnal-is-veszelyesebb.htmlEgy brit egészségügyi portál meglepő információkat tett közzé arról, hogy mennyire veszélyes az orális szex. Dr. LifeThinkstockGuminőket árul egy kínai nagymama, hogy segítsen halálos beteg unokájánhttp://www.life.hu/drlife/20151104-yang-zuoping-kinai-nagymama-ferfinak-oltozve-guminoket-arul-hogy-segitsen-leukemias-unokajan.htmlAz idős asszonyt egy építkezésen fényképezték le, amint férfiruhába öltözve kínálja portékáit. A pénzt leukémiás unokájának kezelésére akarja fordítani. Dr. Life--Amikor a vágy mindent felülír: a szex még az evésnél is fontosabb a férfiaknakhttp://www.life.hu/drlife/20151029-kutatasok-alapjan-a-ferfiak-ket-extra-agysejt-miatt-kivanjak-allandoan-a-szexet.htmlÚgy látszik, nem véletlen, hogy a férfiaknak folyton a szexen jár az eszük: kukacokon végzett kísérletek szerint a hímeknek van két olyan agysejtjük van, amelyik a közösülés irányába hajtja őket. Ez a késztetés olyan erős, hogy gyakran még az evésnél is fontosabbá válik – tudjuk meg a University College London friss kutatásából, amely a Nature című szaklapban jelent meg. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.