Újabb részletek derültek ki az év egyik legjobban várt sztáresküvőjéről: sütemények és torta helyett rehidratáló oldatot kaptak Sofia Vergara és Joe Manganiello vendégei.

Sofia Vergara egy korábban adott interjújában már tisztázta, hogy nagyon figyel a részletekre - és úgy tűnik, hogy a legjobban kereső tévésztár valóban nem viccelt. Félisten férjével, Joe Manganiellóval ugyanis tényleg mindenre odafigyeltek, amikor megtervezték az esküvőjüket, beleértve a vendégek várható macskajaját is.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Hiszen nem hagyhatták, hogy a csekély 3 millió dolláros lagzijukról fejfájással és rosszulléttel távozzanak az olyan sztárvendégeik, mint Reese Witherspoon, Channing Tatum és Arnold Schwarzenegger, ezért amolyan rehidratáló készítményt adagoltak neki, hogy a másnaposság legcsekélyebb jele se kínozhassa őket. Milyen figyelmes! 

Sofia Vergara és Joe Manganiello esküvőjének többi képéért kattints ide és ide!

A legjobb tippek másnaposságra
Néha veled is elszalad a ló egy-egy buli alkalmával? Te is minden "másnap" megfogadtad már, hogy soha többet egy kortyot se? Utánajártunk, hogyan élheted túl legkönnyebben a macskajajt - kattints ide a Life.hu cikkéért!