Újabb csodás képek az év legjobban várt sztáresküvőjéről

Forrás: Instagram/Sofia Vergara -
sztáresküvő esküvő esküvői fotózás Joe Manganiello képek Sofia Vergara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sofia Vergara és Joe Manganiello megadta a módját egybekelésüknek: íme, néhány további fotó Hollywood legjobban várt celeblagzijáról.

Mint ahogy korábban a Life.hu is megírta, múlt hétvégén állt oltár elé a legjobban kereső tévés színésznő, Sofia Vergara és a világ egyik legjobb pasijának kikiáltott Joe Manganiello, akik egy világraszóló esküvőn mondták ki egymásnak azt az oly régóta várt boldogító igent.

Nemrég újabb képek kerültek elő Hollywood egyik legjobban várt sztárlagzijáról. Íme:

Forrás: Instagram/Sofia Vergara

Forrás: Instagram/Sofia Vergara

Forrás: Instagram/Sofia Vergara

Forrás: Instagram/Sofia Vergara

További képekért kattints ide!

A csipkemániások éve lesz 2016

Gondoltad volna, hogy az évek óta tartó csipkeőrület még csak most tetőzik? 2016-ban még az eddiginél is több csipkeruhával találkozhatsz a szalonokban, de más izgalmas trend is vár rád a következő esküvői szezonban. A Life.hu itt járt utána, hogyan lehetsz divatos menyasszony!
Koszorúslánya váratlan szülése miatt szervezte át esküvőjét a menyasszonyhttp://www.life.hu/csalad/20151110-az-eskuvo-napjan-indult-be-a-koszoruslany-szulese-ezert-atszervezte-a-menyasszony-az-eskuvot.htmlMelissa White éppen barátnője, Bernadette Behan menyegzőjének napján került kórházba a vártnál hamarabb érkezett kisbabája miatt. A menyasszony azonban tett róla, hogy Melissa is része legyen az esküvőjének – ahogyan ő is osztozni akart barátnője nagy pillanatán. CsaládOrigoSofia Vergara tagadja, hogy Bill Cosby szexuálisan zaklatta volnahttp://www.life.hu/news/20151027-sofia-vergagara-szinesznot-is-bill-cosby-aldozatai-koze-soroltak.htmlEgy rádió show-ban azt a pletykát indították a műsorvezetők, hogy a színésznővel is kikezdett a színész és komikus, akit eddig több, mint 50 nő gyanúsított meg szexuális zaklatással. NewsAFPÍme Cinthya Dictator esküvői hintójahttp://www.life.hu/sztarok/20151113-cinthya-dictator-fotoslany-eskuvoi-hintot-villantott-indiaban-es-noi-john-lennon-lett.htmlA fotóslány éppen Indiában kalandozik, ahol női John Lennonnak öltözve egy nem mindennapi menyasszonyi kellék előtt pózolt. TV + Sztárok--Így ünnepelte évfordulóját a gyönyörű Sofia Vergara és félisten vőlegényehttp://www.life.hu/intim/20150615-sofia-vergara-es-joe-manganiello-egy-eves-evfordulojukat-unnepeltek-instagramon.htmlA dögös sztárpár le sem tagadhatná, mennyire odáig vannak egymásért.IntimOrigoMinden készen áll: már csak 1 nap a Vergara-Manganiello-esküvőig!http://www.life.hu/intim/20151121-vasarnap-hazasodik-sofia-vergara-es-joe-manganiello.htmlHolnap mondja ki egymásnak a boldogító igent Sofia Vergara és Joe Manganiello. Intim--Sofia Vergara igazi kebelcsoda - Szexi fotót posztolt a színésznő!http://www.life.hu/intim/20150915-sofia-vergara-megmutatta-kebleit-a-rajongonak-egy-szexi-foton.htmlA gyönyörű kolumbiai sztár egy rendkívül csinos, és sokat mutató szürke egyberuhában szelfizett a minap, a férfirajongók legnagyobb örömére. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.