Éljen az ifjú pár! Sofia Vergara és Joe Manganiello összeházasodnak?

Forrás: Instagram/sofiavergara -
esküvő fotók színész Joe Manganiello menyasszony Sofia Vergara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pár több képet is feltöltött az Instagram oldalára, amin a tegnap este megtartott előlagzis fotóik láthatóak Palm Beachen, Floridában. A színésznő egy gyönyörű, hófehér ruhakölteményt viselt, melyben igazi királynőként festett. 

A szicíliai származású macsó, és a kolumbiai díva tavaly novemberben találtak egymásra, és nem telt el sok idő, már az eljegyzésüktől volt hangos a sajtó. Joe a Hawaii-szigeteken töltött karácsonyi kiruccanásuk alkalmával tette fel a nagy kérdést, ez után pedig mindenki tűkön ülve várta, hogy bejelentésék a nagy napot.

A pár tegnap este 6-kor a hotel álomszép mediterrán báltermében ünnepelt közel 400 meghívott vendéggel. Az első fotók már fel is kerültek Sofia hivatalos oldalára, ebből szemezgettünk, és mutatjuk is a legjobbakat!

Az ifjú pár! Forrás: Instagram/sofiavergara
A színésznő itt még csak hangolódik a nagy napra, de a ruhaválasztás igen furcsára sikerült..Az ott egy bugyi? Forrás: Instagram/sofiavergara

Sofia Vergara, és egy barátnője. Hát nem gyönyörű ez a hófehér ruha? Forrás: Instagram/sofiavergara

A dekoráció, és a kiegészítők is meseszépek voltak. A képek alapján a fehér, és a vörös szín dominált. Forrás: Instagram/sofiavergara

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.