A butább tekintet eléréséért jár hipnózisra az élő Barbie, akinek bármikor szétrobbanhatnak a mellei

Forrás: Northfoto -
mell butaság Barbie baba plasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg fanatikus nőről hallottunk manapság, akik mind Barbie babához akarnak hasonlítani. Blondie Benett mindannyiukon túltesz, ugyanis még úgy sem hagyja abba plasztikázást, hogy már kétszer is találtak daganatot a mellében.

Eddig ötször szabatta át jelenleg 3000 köbcentis melleit az amerikai nő, amit további 500 köbcentivel szeretne növelni, annak ellenére, hogy már kétszer is találtak nála daganatot.A nő újabb műtétjét eddig egy orvos sem vállalta el, a bőre ugyanis már annyira elvékonyodott, hogy nagy eséllyel szétrepednének a mellei egy nagyobb implantátumtól.

Forrás: Northfoto

A nő eddig 11 millió forintnak megfelelő összeget költött különbözőszépítő operációkra, de mindezek mellett heti egyszer hipnoterápián is részt vesz, hogy butábbnak tűnjön a tekintete. Blondie egyébként nem dolgozik, minden idejét rajongásának szenteli. „Rengeteg rajongóm van, akik szívesen áldoznak az életmódomra” – nyilatkozta.

Minél durvább zenét hallgatsz, annál rosszabbat teszel a szíveddelhttp://www.life.hu/drlife/20151204-a-felkavaro-zene-nem-tesz-jot-a-szivunknek-tanulmany-szuletett.htmlA zene jelentős mértékben képes az érzelmek és hangulati állapotok kiváltására és megváltoztatására, ahogyan a szív működésének, a vérnyomásnak és a légzésnek a befolyásolására is. Dr. Life--Történet egy nőről, aki a gyermeke miatt lett rákos http://www.life.hu/drlife/20151203-gyermeke-miatt-lett-rakos-de-mar-meggyogyult-a-no-ez-tortent.htmlA Wolverhamptonban élő 36 éves Deborah Nabbs nyolc héttel a gyermeke világra jövetele után az életéért küzdött, miután terhessége alatt a méhlepénye elrákosodott. A kisfiú ma már 21 hónapos, és az édesanyja is sikeresen legyőzte a betegségét.Dr. Life--Újra meg kell műteni Rékasi Károlyt? http://www.life.hu/drlife/20151204-rekasi-karoly-eltorte-a-combjaban-a-csavarokat-valoszinuleg-ujra-muteni-kell-a-szineszt.htmlA színész pár hete megcsúszott, melynek következtében a combcsontjába helyezett három csavarból kettő eltört. Bár eddig úgy tűnt, nincs szükség több műtétre, a történtek után valószínűleg újra kés alá kell feküdnie. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoTeherbe ejtette, majd abortuszra kényszerítette exét Charlie Sheenhttp://www.life.hu/drlife/20151204-charlie-sheen-hiv-pozitiv-szinesz-teherbe-ejtette-majd-abortuszra-kenyszeritette-exet.htmlA pornószínésznő Brett Rossi állítása szerint legalább ötször szexelt a HIV-fertőzött világsztárral úgy, hogy nem tudott betegségéről. Dr. Life--Karácsonykor ér véget a rákos kisfiú kezelése: Ezért várja az ünnepeket!http://www.life.hu/drlife/20151203-karacsonykor-er-veget-landon-agosta-rakos-kisfiu-kezelese.htmlMinden gyerek izgatottan várja a karácsonyt, de általában az iskolai szünet, a családi együttlét és az ajándékok miatt. A nyolcéves kisfiú, Landon Agosta azonban egészen másért áhítózik az ünnepekre. Dr. Life--Genetikai rendellenesség miatt hízott 25 kilósra a másfél éves óriásbébihttp://www.life.hu/drlife/20151203-aliya-saleem-25-kilos-oriasbebi-egy-ritka-genetikai-betegseg-miatt-hizott-meg.htmlVégre rájöttek, hogy mi okozza a világ legkövérebb babájának abnormális súlyát. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.