Meggyógyult a csontsoványra fogyott anorexiás lány

fogyás lány soványság anorexia kórház gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ellen Lietzow, a halál kapujából tért vissza, hiszen már vizet sem mert inni, mert attól félt az is hízlalni fogja.

A 17 éves lány attól tartott, ha elhízik nem lesz népszerű az iskolába, ezért drasztikus fogyókúrába kezdett. Amikor már a vizet is elutasította elájult és rohammentővel vitték a kórházba. Az orvosok és az ápolók megdöbbentek, hogy a lány még életben volt. Ellen ekkor rájött, hogy hatalmas hibát követett el, és most azon van, hogy visszanyerje normális súlyát.

Forrás: NORTHFOTO
Durva történet! Az furcsa ikerpár nemet cserélthttp://www.life.hu/drlife/20151208-a-ketpeteju-ikerpar-nemet-cserelt-es-nematalkakito-muteten-is-atestek.htmlAlyson és Russ kétpetéjű ikrekként születtek, egyikük kislány volt, a másik pedig fiú, de később rájöttek ennek fordítva kellene lennie. Dr. Life--Letépte a szaruhártyáját a kontaktlencse egy 18 éves lánynakhttp://www.life.hu/drlife/20151208-tia-goode-18-eves-lany-szaruhartyajat-letepte-egy-kontaktlencse.htmlTia Goode egy jelmezbál kedvéért tett be egy macskaszemre hajazó lencsét, amely kis híján vakságot okozott neki. Dr. LifeOrigoElképesztő! 3D nyomtatóval csináltak lábakat egy rokkant macskánakhttp://www.life.hu/drlife/20151208-3d-nyomtatoval-csinaltak-labakat-egy-rokkant-macskanak.htmlHátsó lábain sípcsontsérüléssel született a macska, Vincent, akinek most a 3D technikával készítettek új lábakat. Dr. Life--Már az orvosok is lemondtak a kevesebb mint egy kilóval született kisfiúrólhttp://www.life.hu/drlife/20151207-egy-kisfiu-kevesebb-mint-1-kiloval-szuletett-a-23-hetre.htmlA kis Reggie mindössze 0,9 kilóval jött világra a terhesség 23. hetében. Dr. LifeOrigoHoppá! A női és férfi agy nem is különbözik egymástól annyira, mint gondoltukhttp://www.life.hu/drlife/20151204-a-noi-es-ferfi-agy-anatomiailag-nem-is-kulonbozik-egymastol-annyira.htmlAnatómiailag nincsen számottevő különbség a férfiak és a nők agya között - derült ki az amerikai tudományos akadémia lapjában közölt tanulmányból. Dr. Life--"Tudtam, hogy a kemoterápiától ki fog hullani a hajam" - Halász Judit betegségéről vallotthttp://www.life.hu/drlife/20151205-halasz-judit-betegsegerol-valollott-tudta-hogy-a-kemoterapiatol-ki-fog-hullani-a-haja.htmlKíméletlen őszinteséggel idézi fel a rákkal vívott harcát, a kemoterápia gyötrelmes napjait most megjelent életrajzi könyvében a színésznő. Mára felépült, de minden kontrollvizsgálat előtt frászt kap. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.