Memóriagondokkal és inkontinenciával küzd Lamar Odom

Forrás: AFP -
Lamar Odom Khloe Kardashian eszméletlen állapot kórház kosárlabda-játékos gyógyulás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A prostituáltakkal dorbézoló, jelenleg épp lábadozó kosárlabda-játékos kezelését egy másik rehabilitációs központban folytatják. 

Lamar Odom, akit nemrég helyeztek át egy másik intézménybe, gyerekei a sajtóból tudták meg, hogy elhagyhatta a kórházat, ahol egészen idáig kezelték.

Az NBA-s játékos még mindig nincs jól Forrás: AFP
Kiderült! 12 agyi infarktust kapott a prostikkal mulató Lamar Odomhttp://www.life.hu/drlife/20151024-lamar-odom-aki-prostikkal-mulatott-es-drogozott-12-agyi-infarktust-kapott.htmlA legfrisebb vizsgálatok szerint, melyeket az orvosok Lamar Odom agyán végeztek, kiderült: a kosárlabdázó 12 stroke-ot kapott. Dr. Life--A világ legsikeresebb asszonyai: Törőcsik Marihttp://www.life.hu/csalad/20160111-a-vilag-legsikeresebb-asszonyai-sorozat-torocsik-mari-szineszno-a-legbefolyasosabb-magyar-no.htmlMinden idők egyik legnagyszerűbb és legismertebb magyar színésze, nem mellesleg pedig Magyarország egyik legbefolyásosabb nője. A világ legsikeresebb asszonyai sorozatunk következő részében hazai vizekre evezünk, és egy igazi legenda életútját járjuk körbe. Család--Börtönbe kerülhet a prostikkal mulató Lamar Odomhttp://www.life.hu/news/20151027-lamar-odom-kosarlabdazonak-kokaint-talaltak-szervezeteben-ezert-bortonbe-kerulhet.htmlPozitív lett Khloe Kardashian férjének drogtesztje - emiatt hamarosan bíróság elé is állíthatják a 4 napon át prostituáltak és kábítószerek között dorbézoló kosárlabdázót.NewsOrigoMeghitt baba-mama fotót posztolt Tatár Csillahttp://www.life.hu/csalad/20160111-tatar-csilla-az-mtva-musorvezetoje-tunderi-baba-mama-fotot-posztolt.htmlIgazán intim, meghitt pillanatban kapták lencsevégre a műsorvezetőt és pici fiát. Család--Hosszú idő lesz, míg felépül a bordélyházban összeesett Lamar Odomhttp://www.life.hu/drlife/20151106-lamar-odom-kosarlabdazo-hosszu-ido-alatt-fog-felgyogyulni.htmlEgyre jobban van Khloé Kardashian férje, aki előtt azonban még nagyon hosszú út áll a felépülésig. Dr. Life--Eddie Redmayne apa lesz! Megerősítette a hírt a népszerű brit színész ishttp://www.life.hu/csalad/20160111-eddie-redmayne-szinesz-a-golden-globe-voros-szonyegen-erositette-meg-a-hirt-hogy-apa-lesz.htmlEddie Redmayne várandós feleségével vonult fel a 73. Golden Globe-gála vörös szőnyegén, ahol egy nagyon kedves ajándékkal köszöntötték a leendő apukát. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.