Szövettani eredményére vár Verebes József futballedző

Forrás: MTI/Füzesi Ferenc -
kivizsgálás szövettan futball Verebes József eredmény edző orvos kórház gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás sportedző még karácsony előtt fordult orvoshoz tünetei miatt. A vizsgálat lezajlott, Verebes József jelenleg az eredményekre vár, hogy megkezdhessék a kezelését.

Verebes József karácsony előtt hirtelen lefogyott, és ő is érezte, valami nincs rendben vele: akkor fáradékonyságra panaszkodott a Blikknek. Segítséget kért, és azóta már elvégezték az ilyenkor szükséges orvosi vizsgálatokat, jelenleg az eredményeire vár.

Forrás: MTI/Füzesi Ferenc

Klinikai és egyéb vizsgálatok alapján nagy valószínűséggel nincs szó rossz­indulatú daganatról, de ezt egyértelműen csak a szövettani vizsgálat eredménye tudja alátámasztani.

Viccből ragasztottak a vécéhez egy 4 éves kislánythttp://www.life.hu/drlife/20160105-kaya-langmead-4-eves-kislanyt-viccbol-hozzaragasztotta-ket-tinedzser-lany-a-veceulokehez.htmlA rendőrség egyelőre keresi azt a két 16 és 18 év körüli brit lányt, akik szilveszter napján hozzáragasztották egy nagy-britanniai gyorsétterem vécéülőkéjéhez a 4 éves Kaya Langmead-et. Dr. Life--Memóriagondokkal és inkontinenciával küzd Lamar Odomhttp://www.life.hu/drlife/20160112-lamar-odom-kosarlabdazo-gyerekei-nem-tudtak-hogy-kiengedtek-a-korhazbol-az-apjukat.htmlA prostituáltakkal dorbézoló, jelenleg épp lábadozó kosárlabda-játékos kezelését egy másik rehabilitációs központban folytatják. Dr. LifeAFPNem műtik meg a rákbeteg Galkó Balázsthttp://www.life.hu/drlife/20151231-galko-balazs-szineszt-gegerakkal-kezelik-az-onkologian-egyelore-nem-kell-muteni.htmlGyógykezelése miatt eltiltották a beszédtől a gége- és szájüregi rákkal diagnosztizált színészt, akinek hangulata a körülményekhez képest jó, és örömmel, mosolyogva fogadja az őt biztató és felépülésének szóló jókívánságokat. Dr. Life--HIV-fertőzése miatt lett újra drogfüggő Charlie Sheenhttp://www.life.hu/drlife/20160112-charlie-sheen-szinesz-a-hiv-fertozese-diagnosztizalasa-utan-lett-ujra-drog-es-alkoholfuggo.htmlA HIV-vel diagnosztizált színész őszintén beszélt arról, hogyan változtatta meg életét a betegsége. Dr. Life--Férfiból nővé: így fest egy transznemű teste a plasztikai műtétek utánhttp://www.life.hu/drlife/20160106-fulvia-pellegrino-transznemu-no-teste-a-plasztikai-mutetek-utan.htmlFulvia Pellegrino minden támogatást megkapott feleségétől, hogy véghez vigye tervét, és végre boldog lehessen abban a testben, amire mindig is vágyott. Dr. Life--Janet Jackson: "Nem vagyok rákos"http://www.life.hu/drlife/20160107-janet-jackson-enekesno-nem-rakbetegseggel-kuzd.htmlAz énekesnő elejét vette a híreszteléseknek, és közösségi oldalán öntött tiszta vizet a pohárba betegségével kapcsolatban. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.