plasztikai műtét mellplasztika Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkal jobban domborodik az énekesnő mellkasa, mint korábban: árulkodó fotó!

A felvetés a Radar Online oldalán született meg JLo legutóbbi képei kapcsán, amelyeket ide kattintva nézhetsz meg, a lap pedig egy plasztikai sebészt is megkérdezett arról: valóban plasztikáztatta-e a melleit Jennifer Lopez?

Forrás: AFP
Infarktust és tüdőgyulladást élt túl Psota Irénhttp://www.life.hu/drlife/20160121-psota-irent-combnyaktoressel-szallitottak-korhazba.htmlEgy infarktust és egy tüdőgyulladást is átvészelt a kórházban Psota Irén. A Nemzet Színésze hetek óta kórházban van, de csak annyit lehetett tudni, hogy valamilyen törés miatt kellett befeküdnie. Dr. Life--Fogadj meg 5 tippet és úgy alszol majd, mint a bunda!http://www.life.hu/drlife/20160120-tippek-amiktol-jobban-es-jobbat-fogsz-aludni-kipihentebb-leszel-masnap.htmlLegfőbb érdekünk, hogy minőségi legyen az alvásunk, hiszen ez nagyban befolyásolja életminőségünket. Íme, 5 tipp, hogy könnyebben aludj el és kipihentebben ébredj! Dr. Life--Baleset érte Csűrös Karoláthttp://www.life.hu/drlife/20160120-baleset-erte-csuros-karolat-a-madach-szinhaz-posztolta.htmlA színésznő balesetéről a Madách Színház Facebook-oldalán lehet olvasni. Dr. LifeOrigoGyógyíthatatlan betegségéről vallott a Maffiozók sztárja, Jamie-Lynn Siglerhttp://www.life.hu/drlife/20160121-jamie-lynn-sigler-gyogyithatatlan-betegsegerol-vallott.htmlA Maffiozók sztárja, Jamie-Lynn Sigler a People magazinnak adott interjúban vállalta fel a nyilvánosság előtt gyógyíthatatlan betegségét, amit 15 éve diagnosztizáltak nála. Dr. Life--Elhagyhatta a kórházat az első magyarországi tüdőátültetésen átesett férfihttp://www.life.hu/drlife/20160120-elhagyhatta-a-korhazat-az-elso-magyarorszagi-tudoatultetesen-atesett-ferfi.htmlElhagyhatta az Országos Onkológiai Intézetet (OOI) az a férfi, akin először hajtottak végre tüdőtranszplantációt Magyarországon. Dr. Life--Infarktust és tüdőgyulladást élt túl Psota Irénhttp://www.life.hu/drlife/20160121-psota-irent-combnyaktoressel-szallitottak-korhazba.htmlEgy infarktust és egy tüdőgyulladást is átvészelt a kórházban Psota Irén. A Nemzet Színésze hetek óta kórházban van, de csak annyit lehetett tudni, hogy valamilyen törés miatt kellett befeküdnie. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.