Bajban van Kállay-Saunders András

Fotó: Bielik István - Origo -
betegség A Dal 2016 éneklés torok vírus Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes szombaton lépne A Dal színpadára, ám vírus támadta meg a torkát, András a rajongóitól kért erőt a gyógyuláshoz.

Kállay-Saunders András tavaly ötödik helyen végzett az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében. Az énekes úgy döntött, idén is megméretteti magát, hátha a magyar közönség ismét őt küldi ki, hogy hazánkat képviselje a nemzetközi versenyen. Ám András elkapott egy vírust, ezért most minden segítségre szüksége van, hogy a második elődöntőn a maximumot nyújtsa a színpadon.

Fotó: Bielik István - Origo

„Nincs szerencsém. Hajnalban mentem orvoshoz és sajnos vírusom van, ami a torkomra is ment. Szorítsatok, hogy szombatra jól legyek. Bármi van, nyomjuk. Love" – írta András, aki azóta újabb posztban adott hírt az állapotáról: "Sajnos nagyon beteg vagyok, úgyhogy lázasan töltöm a szülinapomat ágyban, ami nem is baj, csak remélem, hogy szombatra visszajön a hangom. Az lenne az egyetlen szülinapi ajándék, amit kérnék. Kicsit el vagyok keseredve, mert nagyon hiszünk a dalunkban, és a produkcióban, amit összeraktunk. Próbálok pozitív maradni, meglátjuk, mi lesz. Szombaton találkozunk a képernyőn" – írta.

Hoppá! Kiderült a koffein nem okoz szívdobogásthttp://www.life.hu/drlife/20160127-egy-tanulmany-szerint-a-koffein-nem-okoz-szivdobogast-es-nincs-karos-hatassal-a-szervezetre.htmlNem kell többé rettegni a kávéivástól, mert egy tanulmány szerint, a szívre nincs hatással a koffein. Dr. LifeThinkstockEsztergályos Cecíliára újabb műtét vár?http://www.life.hu/drlife/20160127-esztergalyos-ceciliara-szinesznore-mutet-var-ha-leesik-a-labarol.htmlA színésznőre a tavalyi csípőprotézis-műtétje után, ha szükségessé válik, újabb beavatkozás várhat. Dr. Life--Előadás közben lett rosszul Fehér Tibor, a Nemzeti Színház színészehttp://www.life.hu/drlife/20160127-feher-tibor-a-nemzeti-szinhaz-szinesze-eloadas-kozben-lett-rosszul.htmlA Nemzeti Színház színésze egy darabig küzdött, de végül meg kellett szakítani a Szentivánéji álom előadását. Dr. Life--6 ok, amiért érdemes rendszeresen mozognodhttp://www.life.hu/drlife/20160127-mozogj-folyamatosan-igy-leszel-kreativ-es-jobb-alvo.htmlA legtöbben azért járunk edzőterembe, hogy mozogjunk és a sport minél izmosabb, szebb testet varázsoljon nekünk. Íme, még 6 ok, amiért megéri edzeni akkor is, ha totál fáradtak vagyunk. Dr. Life--Mentővel szállították kórházba Fehér Tibor színészthttp://www.life.hu/drlife/20160128-feher-tibor-szineszt-mentovel-szallitottak-korhazba.htmlFehér Tibor a Szentivánéji álom című darabot játszotta, amikor egy rossz mozdulat következtében kizáródott a porckorongsérve. A színészhez mentőt kellett hívni. Dr. Life--Hoppá! Kiderült a koffein nem okoz szívdobogásthttp://www.life.hu/drlife/20160127-egy-tanulmany-szerint-a-koffein-nem-okoz-szivdobogast-es-nincs-karos-hatassal-a-szervezetre.htmlNem kell többé rettegni a kávéivástól, mert egy tanulmány szerint, a szívre nincs hatással a koffein. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.