Yolanda Foster, Gigi és Bella Hadid anyukája mesélt arról, mennyire csalódott a kisebbik lánya, amiért betegsége miatt fel le kellett mondani az olimpiáról.

A 19 éves lány, aki testvéréhez hasonlóan sikeres modell, Lyme-kórral küzd. A lovassportban is elismert lánynak betegsége miatt annyi edzést kellett kihagynia, ami miatt meghíusult az olimpiai indulása. "Ez volt élete legnagyobb szívfájdalma, nagyon érzékeny számára a téma, hiszen az álmát kellett feladnia" - mondta Yolanda Foster, aki nagyon aggódik lánya miatt.

Forrás: Instagram/ Bella Hadid

A családban egyébként nem Bella az egyetlen, aki ebben a betegségben szenved. Édesanyja és kisebbik testvére, Anwar is Lyme-kóros.Tavaly októberben, a New York-i Lyme Szövetség gáláján hozta nyilvánosságra Yolanda Foster, hogy két gyermeke is beteg: "Ez a díj, amit most nekem ítéltek, annak az ígérete, hogy nem fogom hagyni szenvedni gyermekeimet. Ha kell, a világ végére is elmegyek, hogy megtaláljam a gyógymódot, mert az én kicsikéim megérdemlik, hogy egészséges életet élhessenek. Sőt, egy gyereknek sem kellene úgy szenvednie, ahogyan ti gyötrődtök."