Lyme-kór miatt kényszerül feladni olimpiai álmait a modellként is sikeres Bella Hadid

Forrás: Instagram/ Bella Hadid -
modell feladás Lyme-kór olimpia Bella Hadid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Yolanda Foster, Gigi és Bella Hadid anyukája mesélt arról, mennyire csalódott a kisebbik lánya, amiért betegsége miatt fel le kellett mondani az olimpiáról.

A 19 éves lány, aki testvéréhez hasonlóan sikeres modell, Lyme-kórral küzd. A lovassportban is elismert lánynak betegsége miatt annyi edzést kellett kihagynia, ami miatt meghíusult az olimpiai indulása. "Ez volt élete legnagyobb szívfájdalma, nagyon érzékeny számára a téma, hiszen az álmát kellett feladnia" - mondta Yolanda Foster, aki nagyon aggódik lánya miatt.

Forrás: Instagram/ Bella Hadid

A családban egyébként nem Bella az egyetlen, aki ebben a betegségben szenved. Édesanyja és kisebbik testvére, Anwar is Lyme-kóros.Tavaly októberben, a New York-i Lyme Szövetség gáláján hozta nyilvánosságra Yolanda Foster, hogy két gyermeke is beteg: "Ez a díj, amit most nekem ítéltek, annak az ígérete, hogy nem fogom hagyni szenvedni gyermekeimet. Ha kell, a világ végére is elmegyek, hogy megtaláljam a gyógymódot, mert az én kicsikéim megérdemlik, hogy egészséges életet élhessenek. Sőt, egy gyereknek sem kellene úgy szenvednie, ahogyan ti gyötrődtök."

Pitbull és Beyoncé tehet arról, hogy iszunk és cigizünk?http://www.life.hu/drlife/20160128-pit-bull-es-beyonce-miatt-alkoholizalnak-az-angol-fiatalok.htmlRengeteg videóban láthatnak a fiatalok dohányzó és alkoholizáló sztárokat, de különösen Beyoncé és Pitbull azok a sztárok, akik rossz hatással vannak a fiatal lányokra. Dr. Life--7+1 hazugság, amit minden huszonéves bevetett már a szüleinélhttp://www.life.hu/drlife/20160128-hazugsagok-amiket-gyakran-ellottunk-a-szuleinknek-fiatalon.htmlKi ne kamuzott volna már a szüleinek azért, hogy megnyugtassa a lelküket? Dr. Life--5 éven keresztül hazudta azt, hogy rákos - Több embert is átvert!http://www.life.hu/drlife/20160128-eveken-at-hazudta-hogy-rakos-az-adomanyokbol-elt-most-lehet-hogy-bortonbe-megy.htmlBetegséggel viccelődni, és ezzel átverni embereket mindig szörnyű. Mary Bennett éveken keresztül ezt csinálta, sőt, ki is használta az őt támogatókat. Dr. Life--Bajban van Kállay-Saunders Andráshttp://www.life.hu/drlife/20160128-kallay-saunders-andras-enekes-a-dal-2016-induloja-megbetegedett-virus-tamadta-meg-a-torkat.htmlAz énekes szombaton lépne A Dal színpadára, ám vírus támadta meg a torkát, András a rajongóitól kért erőt a gyógyuláshoz. Dr. LifeFotó: Bielik István - OrigoNaponta 7500 ember hal meg rákban Kínábanhttp://www.life.hu/drlife/20160127-naponta-tobb-ezren-halnak-meg-rakos-megbetegedes-kovetkezteben-kinaban.htmlA vezető halálok a tüdőrák - állapította meg a pekingi nemzeti rákkutató központ friss tanulmánya. Dr. Life--Mentővel szállították kórházba Fehér Tibor színészthttp://www.life.hu/drlife/20160128-feher-tibor-szineszt-mentovel-szallitottak-korhazba.htmlFehér Tibor a Szentivánéji álom című darabot játszotta, amikor egy rossz mozdulat következtében kizáródott a porckorongsérve. A színészhez mentőt kellett hívni. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.