Pánikroham, depresszió és étkezési zavar - 3 sztár, aki megjárta a poklok poklát

Forrás: AFP/Mike Windle -
étkezési zavar depresszió Demi Lovato pánikroham J. K. Rowling mentális egészség Emma Stone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába élünk a 21. században, hiába tűnik úgy, hogy bármit megoszthatunk bárkivel, a mentális problémákról beszélni a mai napig amolyan tabutémaként tekintünk. Íme 3 híresség, aki szembenézett a démonjaival, és ország-világ előtt vállalta is őket remélve, hogy ezzel segítenek másokon.

Emma Stone

Az Oscar-díjra jelölt színésznő még karrierje beindulása előtt küzdött pánikrohamokkal.

Forrás: AFP/Valerie Macon

J. K. Rowling

Forrás: AFP

Demi Lovato

Forrás: AFP/Mike Windle

Így keseríti meg egy ember életét a mentális betegség

Marisa Lancione életmódblogger szerint a szorongás egy olyan állapot, amivel könnyű azonosulni, hiszen sokan megtapasztaltuk már életünk során – még ha valójában nem is realizáltuk. Az egyszerre két mentális problémával küzdő nő őszintén vallott arról, hogy a népbetegségnek számító szorongás olykor hogyan uralkodik el rajta. A Life.hu cikkéért kattints ide!

A koleszterin két oldala – őrizd meg az egészséged zab segítségével!http://www.life.hu/drlife/20160201-jo-es-rossz-koleszterin-van-kulonbseg-figyeljunk-oda-egeszsegunkre-zab-segitsegevel.htmlA médiában és a különböző kommunikációs csatornákon napi szinten hallunk a koleszterinről, mégis sokszor fogalmunk sincs róla. Az európai fő halálozási statisztikák egyik motorja is lehet, ám a legtöbbször teljesen elhanyagoljuk. Dr. LifeThinkstockJudy: „Úgy gondoltam, mindenki szörnynek lát”http://www.life.hu/drlife/20160202-judy-a-groovehouse-enekesnoje-18-evvel-ezelotti-baleseterol-es-35-plasztikai-mutetjerol-meselt.htmlA Groovehouse énekesnőjét közel 20 évvel ezelőtt érte súlyos baleset, aminek következtében 35 plasztikai műtét várt rá. Judy sokszor és sok helyen mesélt már erről az embert próbáló időszakról, de most úgy érzem, sikerült igazán megnyílnia és az akkori lelki fájdalmairól mesélni. Dr. Life--Rákellenes világnap: Újabb áttörés a halálos kór megelőzésébenhttp://www.life.hu/drlife/20160203-hpv-vezeto-halalok-magyaroeszagon-ujabb-vakcina-erheto-el.htmlA méhnyakrák mostanra vezető haláloknak számít Magyarországon: évente 1000–1200 nőnél diagnosztizálják, és az érintettek fele életét veszti a daganatos megbetegedés miatt. A magas esetszám ellenére a magyarok ötöde nem hallott még a betegség megelőzésének módjairól, valamint az okozó vírus terjedéséről. A február 4-i rákellenes világnap kapcsán górcső alá került a betegség. Dr. LifeThinkstockMegszabadítják kinövéseitől Abul Banjandart, a faembert http://www.life.hu/drlife/20160202-abul-banjandar-fakereghez-hasonlito-kinoveseit-sebeszek-tavolitjak-el.htmlAbul Banjandar már több mint 10 éve szenved az epidermodysplasia verruciformis nevű betegségtől, aminek hatására fakéregszerű szemölcsök nőnek a karjára és a lábára. Dr. Life--Mérgező tea receptje terjed a netenhttp://www.life.hu/drlife/20160202-gyogyszer-betegseg-megfazas-tiszafatea-eletveszelyes-mergezes.htmlAz interneten jelent meg a tiszafatea receptje, amit köhögés ellen javasolnak, ám felhasználása semmilyen formában nem javasolt, ugyanis életveszélyes mérgezést okozhat. Dr. Life--Caramel születésnapján került kórházba az énekes egyik családtagjahttp://www.life.hu/drlife/20160203-molnar-ferenc-caramel-enekes-szuletesnapjan-kellett-korhazba-szallitani-egy-csaladtagjat.htmlÉppen a születésnapját készült megünnepelni feleségével és kislányával Molnár Ferenc Caramel, amikor egy szomorú telefonhívást kapott. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.