Milliméretereken múlt, hogy nem vesztette el szeme világát Bereczki Zoltán

Forrás: TV2 -
Lepkegyűjtő Bereczki Zoltán sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön este sérült meg a Lepkegyűjtő című darab előadása közben Bereczki Zoltán. 

Bereczki akkor este orvosi tanácsra nem folytathatta az előadást, a nézőket hazaküldték, jegyük egy áprilisi előadásra is érvényes lesz. "Egyébként is a színésznek kell eldönteni azt, hogy mit bír és mit nem. Nem gondolom, hogy engem bárki megállíthat! Nem volt belső fájdalom vagy szédülés. Szerencsétlen helyen sérültem meg, a halántékon különösen vékony a bőr, éppen ott volt egy ér, ezért nagyon vérzett" - nyilatkozta a Borsnak a színész.

Forrás: TV2

Egyébként nem ez volt az első eset, hogy Bereczki Zoltánnak színházi előadás közben megsérült az arca.

"Nyáron a Keszthelyi Szabadtéri Játékokon az Illatszertárt adtuk elő. Ki kell szaladnom a színpadról, és ahogy száguldottam, a sálam beakadt, és visszarántott, mire nekicsapódtam a falnak. Nagyon vicces volt, a közönség nevetett, azt hitte, hogy így kell történnie. Akkor négy öltéssel varrták össze a homlokomat a két szem­öldököm között. Egy másik színdarab előadásán a stáb hibájából sérültem meg. Rámengedték a függönyt, vaksötétben tá­molyogtam ki, és nekimentem valaminek. A szemöldököm és a szemem között sérültem meg, kinyílt a szemhéjam. Akkor mindössze millimétereken múlt, hogy nem vesztettem el a szemem világát" - idézte fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.