Egy szerencsétlen baleset folytán testének 90 %-a összeégett a hamburgi származású modellnek. Julius Gerhardt azonban nem keseredett el, ma pedig már újra a legnagyobb márkákkal dolgozik együtt.

16 éves kora óta modellkedik Julius Gerhardt, aki olyan nagy nevekkel dolgozott együtt, mint a Prada vagy az Yves Saint Laurent. A hamburgi modell 2014 őszén szenvedett súlyos égési sérüléseket egy leszakadt, nagyfeszültségű kábel miatt, amikor barátaival egy tehervonatot graffitiztek. 

 

Nem értem hozzájuk, de egy fémből készült festékszórót tartottam a kezemben" - mondta el az amerikai Cosmopolitannak Julius, akinek teste 90 %-a összeégett. Az orvosok egy héten át mesterséges kómában tartották a fiatal férfit, hogy a szervezetében elinduljanak az öngyógyító folyamatok. Mindössze 600 eurót kellett fizetnem a vasúti szerelvény tisztíttatásáért. Többre is megbírságolhatott volna a rendőrség, de azt mondták, a baleset elég fizettség volt nekem.A hosszú gyógyulást követően Julius újra dolgozni kezdett. Az ügynököm mondta, hogy a Prada exkluzív modelljük lettem egy show-ra. Nem sokkal ezután visszatértem ebbe a divathét dologba - magyarázta a divatmagazinnak.