Az énekesnő egy gyermekkori fotóval emlékezett meg arról, hogy néhány évvel ezelőtt sikerült legyőznie a gyilkos kórt. Ma már egészséges, de sosem felejti el ami vele történt.

"Ma tíz éve, hogy felépültem a mellrákból. Ilyenkor mindig a hozzám közel álló emberek járnak a fejemben. A sok sírás mellett persze rengeteg kedves üzenetet is kaptam, melyekért hálás vagyok. Sokat gondolok olyan emberekre, akik a gyógyulás útján haladnak, és akik már nem lehetnek velünk" - írta saját Instagram oldalán a világsztár.    

Forrás: Instagram/Kylie Minogue

Kylie Minogue 2005 májusában esett át operáción a mellrák miatt. Az ausztrál popcsillagnál ugyan korai stádiumban fedezték fel a betegséget, de így is meg kellett műteni és hat hónapig tartó kemoterápiás kezelést kapott. A színpadra 2006-ban tért vissza, de 2011-ben arról cikkezett a sajtó, hogy a kezelések miatt a szép énekesnő meddő lett, a betegség miatt valószínűleg nem lehet majd saját gyermeke.

Sztárok, akik legyőzték a rettegett kórt
Bár még mindig a vezető halálokok között szerepel, a rákot egyre több módszerrel vagyunk képesek legyőzni - vagy legalábbis egy időre visszaszorítani. Ehhez azonban a beteg kitartása és elszántsága is szükséges: az alábbi hírességek bátran néztek szembe a betegséggel.