Shanina Shaik egykor gyönyörű teste mindenhol horpad! Sokkolóan vékony a modell

vékony fogyás Shanina Shaik Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Büszkén pózol a vékony modell még fürdőruhában is. Úgy tűnik csak ő nem veszi észre, hogy már nem egészséges, ahogy kinéz.

A gyönyörű ausztrál modellért aggódnak a rajongói, ami nem is csoda. Legutóbb közzétett fotóján ugyanis egyáltalán nem tűnik normálisnak a testalkata.

Forrás: Instagram/Shanina Shaik

Shanina Shaik fürdőruhában mutatta meg alakját és hosszú combjait, de nem lehet nem észrevenni, hogy már túlságosan vékony. Természetesen a követőinek is feltűnt, hogy a modell lassan elfogy, ráadásul a lábán látható furcsa horpadás is egyből szemet szúrt a rajongóinak.

Az őrültek helye a 21. századi magyar társadalombanhttp://www.life.hu/drlife/20160310-az-orultek-helye-a-21-szazadban-az-mta-interjuja.htmlEz a címe annak a kutatási programnak, amely az MTA Társadalomtudományi Kutatóközpontban, Légmán Anna szociológus vezetésével mutatja be, hogyan jelennek meg a pszichiátriai betegek a társadalomban. A hiánypótló kutatás főképp a betegek és a közösség viszonyára koncentrál, és ennek alapján javasol változtatásokat a kezelésben. Az mta.hu interjúja. Dr. Life--„Hat órát alszanak a férfiak, hetet a nők és nyolcat a bolondok” – Megéri mindig korán kelnünk?http://www.life.hu/drlife/20160310-koran-keles-egy-kutatas-szerint-tulsagosan-megterhel-minket-velemenyek-tenyek.htmlMondta Napóleon, amikor az alvási szokásairól faggatták. A korán kelés és a kevés alvás felnőtt korunkban akaratlanul az életünk részévé válnak, több kutatás szerint a mentális és egészségi problémák egy része erre vezethető vissza. Egy brit kutatócsoport a közelmúltban megerősítette azt, amit mindannyian tudunk: ha kilenc óra előtt kell beérnünk a munkahelyünkre, az felér egy kínzással! Dr. Life--Vilmos hercegnél nincs cukibb! Így kedveskedett egy beteg gyereknek a trónörököshttp://www.life.hu/drlife/20160311-vilmos-herceg-cuki-ajandekkal-kedveskedett-egy-altala-megmentett-beteg-kisgyereknek.htmlA mentőpilótaként dolgozó trónörökös egy gumikesztyűből varázsolt igazi meglepetést egy 3 éves kis betegnek. Dr. Life--Valószínűleg már Olivia Newton-John sem ismer rá a lányárahttp://www.life.hu/drlife/20160311-rengetek-szepeszeti-beavatkozason-esett-at-chloe-lattanzi.htmlA négyszeres Grammy-díjas énekes és színésznő, Olivia Newton-John egyetlen lánya, Chloe Lattanzi még csak 30 éves, de több szépészeti műtéten esett át, mint az édesanyja. Nézd meg, milyen volt, és milyen lett! Dr. Life--Tallós Rita: "A férjem a sugárkezelés alatt vett el felségül"http://www.life.hu/drlife/20160311-tallos-rita-a-tv2-joban-rosszban-egykori-szinesznojet-a-sugarkezeles-alatt-vette-felesegul-ferje.htmlA Jóban Rosszban egykori színésznője a rákbetegség alatti megterhelő időszakban is nő tudott maradni és állítja, ezt férjének is köszönheti. Dr. Life--Törőcsik Marihoz Bécsből hívnak tüdőspecialistáthttp://www.life.hu/drlife/20160311-becsbol-tudospecialistat-hivnak-torocsik-marihoz-aki-maga-dontott-ugy-hogy-befekszik-a-klinikara.htmlA Nemzet Színésze a Filmhét után rosszul érezte magát, ezért ő maga döntött úgy, hogy befekszik a kórházba. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.