Marihuánatermesztő apácák harcolnak a fű legalizálásáért

Forrás: shaughnandjohn.com -
marihuána marihuánafogyasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Termesztik, szívják, eladják, és közben elmormolnak néhány imát. Ők a kannabisztermesztő apácák, akik mindezt bátran vállalják. A nővérek a gyógyászati fű tiltásáért hozott rendelet ellen tiltakoznak a Sisters Of The Valley nevezetű programjuk keretein belül.

Az apácák tiltakozásának tárgya egy alternatív gyógyszer, amelynek hatása nem ugyanaz, mint a hétköznapi fűé. Ráadásul mindezt ne úgy képzeljük el, hogy

a két nővér egy jó nagy joint társaságában Snoop Dogg-ot hallgat.

Forrás: shaughnandjohn.com

A történet ott kezdődött, hogy Kaliforniában legalizálták a füvet, de az állam megadta a lehetőséget a városainak, hogy ők dönthessék el, hogy legális legyen-e a szer vagy sem, és

Merced városa a nem mellett tette le a voksát.

Ekkor jöttek az apácák és az ügy élére áltak: egy online petíciót indítottak, ami szerdán 842 támogatónál járt.

Forrás: shaughnandjohn.com

Mindemellett az apácák egy videót is készítettek, amiben elmondják, hogy miért is hoztak rossz döntést a város lakói, és talán a legfontosabb, hogy mindemellett továbbra is lelkesen termesztik a gyógyszereket - számolt be a The Guardian.

Forrás: shaughnandjohn.com

Ha kíváncsi vagy a videóra, itt megnézheted!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.