Keresztes Ildikó autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Turay Ida Színház társulatának 16 fős kisbusza autóbalesetet szenvedett. Négy tagjukat kórházba kellett szállítani.

Hűvösvölgyi Ildikót, Keresztes Ildikót, Győri Pétert és az Égben maradt repülő című darab írónőjét, Topolcsányi Laurát kórházba is kellett szállítani. A Blikk arról számolt be, hogy Gyula előtt 20 kilométerrel, ahol nem működnek a lámpák, a Turay Ida társulat 16 fős kisbuszának nem adta meg jobbról az elsőbbséget egy autó.

Forrás: redlemon

A napilap elérte a baleset után Keresztes Ildikót, aki feldúltan így nyilatkozott: „Nyugodt út volt, többen pihentek, volt, aki szöveget mondott össze, amikor egyszer csak éreztük a hatalmas csattanást. Többen azonnal felsikítottak, a hátul ülők előreestek, páran meg is ütötték magukat.”

A színésznőt harmadmagával kórházba szállították, mert erősen bevágta a fejét. A legsúlyosabban Hűvösvölgyi Ildikó sérült meg, ő a mellkasát ütötte be, a feltételezések szerint akár bordatörése is lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.