Feleségéről beszélt Szacsvay László

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
színpad ház ablak feleség lezuhanás színművész egészségi állapot Szacsvay László ápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész a rengeteg színpadi munkája mellett továbbra is ápolja feleségét, Claudiát, akinek jelenlegi állapotáról szűkszavúan nyilatkozott a Best magazinnak.
Fotó: Szabó Gábor - Origo

A nemzet színésze neje tavaly augusztus végén zuhant ki a lakásuk ablakából, tizenöt méter magasból.

Jobban van Janet Jacksonhttp://www.life.hu/drlife/20160310-janet-jackson-enekesno-jobban-van-a-legfrissebb-kepek-szerint.htmlAz énekesnőt a Los Angeles-i repülőtéren látták először azóta, hogy lemondta koncertturnéjának európai állomásait. Dr. Life--Kiújult a rák? Egészségi állapotáról beszélt Michael Douglashttp://www.life.hu/drlife/20160330-michael-douglas-szinesz-cafolta-hogy-kiujult-a-rak-betegsege.htmlA világsztár a napokban tisztázta az egészségi állapotáról szóló híreket. Dr. Life--Kritizálói gyógyították ki étkezési zavarából az anorexiás modellthttp://www.life.hu/drlife/20160323-rachel-halsall-anorexias-modellnek-kritizaloi-segitettek-kigyogyulni-etkezesi-zavarabol.htmlAlig 40 kilót nyomott Rachel Halsall, amikor néhány fehérneműs fényképe alá érkező komment után belátta: akár bele is halhat, ha így folytatja. Dr. Life--Tudták, hogy agyhártyagyulladása van, mégsem vitték orvoshoz a kisbabájukathttp://www.life.hu/drlife/20160309-nem-vittek-orvoshoz-az-agyhartyagyulladasban-szenvedo-kisbabajukat-a-szulok.htmlA mindössze 18 hónapos Ezekiel Stephan szülei tisztában voltak a diagnózissal, a hagyományos kezelés helyett azonban otthoni módszerekkel próbálták meggyógyítani gyermeküket, aki belehalt a megbetegedésbe. Dr. LifeOrigoTöbb alvásra van szüksége a nőknek, mint a férfiaknakhttp://www.life.hu/drlife/20160307-tobb-alvasra-van-szuksege-a-noknek-mint-a-ferfiaknak.htmlGyakran vitáztok azon a pároddal, melyikőtök alszik többet? Egy nemrég elkészült kutatás eredménye szerint jobb, ha a férfiak hagyják pihenni szívük hölgyét: azok a nők, akik keveset alszanak, sokkal nagyobb arányban szenvednek az alváshiány okozta egészségügyi gondokkal, mint az urak. Dr. Life--Egyre rosszabb állapotban van a Playboy-mogul, Hugh Hefnerhttp://www.life.hu/drlife/20160307-hugh-hefner-a-playboy-magazin-vezetoje-egyre-rosszabb-allapotban-van.htmlA Playboy-villa egyik lakója, Carla Howe kitálalt a világhírű sajtómágnás hétköznapjairól. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.