Még mindig nincs jól a kismama, akiben törlőkendőt hagytak az orvosok

Forrás: AFP/Mychele Daniau -
kendő orvosi hiba császármetszés szülés Veszprém
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az édesanya a szülés után néhány nappal belázasodott. Először fertőzésre gyanakodtak, de később kiderült, hogy a veszprémi nő hasüregében kendőt hagytak az orvosok a császármetszés után. 

Még mindig a kórházban fekszik az anyuka, aki március 7-én adott életet első gyermekének. A szülés után nem sokkal kiderült, hogy egy orvosi hiba miatt lázasodott be a nő, ugyanis egy idegen testet, pontosabban egy törlőkendőt hagytak a hasüregében a császármetszés után.

Képünk illusztráció Forrás: AFP/Mychele Daniau

Az anyukát megműtötték, de még most is lázas, és a kórházban fekszik- Állapotáról párja nyilatkozott a Blikknek. A kedvesem már nagyon nehezen viseli ezt. Ráadásul az állapota sem javul, láza makacsul 37,8 fokos minden este. Pedig a főorvos és a kezelőorvosa kiemelten figyel a feleségemre” - mondta a férj, aki hozzátette, hogy nagyon remélik, csak seblázról van szó. A belgyógyász szerint az anya legyengült immunrendszere okozza a panaszokat. Eközben a kórházban folyik az ügy miatti belső vizsgálat, külső szakértő bevonásával.

Kórházba kellett vinni Damu terhes feleségéthttp://www.life.hu/drlife/20160405-korhazba-kellett-vinni-damu-terhes-feleseget.htmlEszméletlenül talált Damu Edinára édesanyja a múlt hét végén. Mentővel kellett kórházba szállítani a várandós asszonyt.Dr. Life--Születési dátumunk elárulja, allergiásak leszünk-e!http://www.life.hu/drlife/20160401-szuletesi-datumunk-alapjan-megtudhatjuk-milyen-allergiaban-fogunk-szenvedni-napi-doktor.htmlAz Egyesült Államokban a több mint 50 millió embert érintő különböző allergiás kórképek a hatodik helyet foglalják el a krónikus betegségek listáján. A kutatók évek óta keresik a betegség kialakulásának okait, egy friss vizsgálat alapján úgy tűnik, hogy fontos tényező lehet a születés ideje is. Dr. Life--Stroke-ot kapott a világbajnok magyar sportoló, Marót Péterhttp://www.life.hu/drlife/20160404-marot-peter-strokeot-kapott-vilagbajnok-magyar-sportember-korhazban-kezelik.html Az olimpiai ezüstérmes vivót a János Kórház rehabilitációs osztályán kezelik. Állapotáról egyik volt csapattársa tett közzé információkat a Facebookon. Dr. LifeOrigoFájdalmasan sovány Kate Bosworth: Fotó!http://www.life.hu/drlife/20160404-kate-bosworth-szineszno-nagyon-lefogyott-szinte-csont-es-bor.htmlA színésznőnek soha nem kellett küzdenie a kilókkal, mégis úgy tűnik, hogy egyre vékonyabb lesz. Az egykor dögös testű sztár lassan csontsovánnyá fogy. Dr. Life--5 dolog, amit tudnod kell a narkolepsziárólhttp://www.life.hu/drlife/20160404-ezeket-nem-tudtad-a-narkolepsziarol-gyogyithatatlan-nem-a-veg-kezdete.htmlSokszor csak nevetünk, hogy milyen helyzetet tud valakinál produkálni a narkolepszia. Pedig nem annyira szórakoztató és vicces, amiért valójában történik. Dr. LifeThinkstockA sör blokkolhatja a daganatok terjedéséthttp://www.life.hu/drlife/20160404-a-kutatok-gyogyszert-keszitenek-a-sor-tipikus-izesitojebol-a-komlobol.htmlA kutatók orvosságot készítenek a sör ízesítőjéből, a komlóból, ugyanis olyan vegyületeket találtak az erjesztés során keletkező keserű anyagokban, amelyek a gyulladásokat, fertőzéseket és akár a rákot is kezelhetik. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.