A 23 éves, Angliában élő Hayley Harris a közösségi oldalán dokumentálja lépésről lépésre, hogyan küzdött meg anorexiájával, és hogyan nyerte vissza egészséges testsúlyát.

Hayley, akinek már 4700 követője van az Instagramon, azt szeretné, ha történetéből tanulnának a tinilányok, és akit már legyűrt a betegség az látná, hogy van kiút belőle. A lány saját maga is erőt merít az oldalából, így ez egyfajta terápiaként is szolgál számára. 

Most így fest a lányForrás: Instagram/bitingback

Hayley alig 38 kilósan került kórházba, addigra már teljesen elveszítette önmagát, hiába könyörögtek neki a családtagjai és a barátai, hogy keressen segítséget, ő hajthatatlan volt.

Akkor nyílt fel a szeme először, amikor egy repülőútra készülve az orvosok arra figyelmeztették, hogy állapota miatt egy ilyen utazás akár hirtelen szívleállást is okozhat nála.

Ilyen volt és ilyen lettForrás: Hayley Harris

Ekkor végre rászánta magát egy kivizsgálásra, ahol megállapították, hogy nyugalmi állapotban 40-es volt a szívritmusa, holott a normális érték 60-80 között lenne. Kórházba utalták, ahol két hónapon át kezelték, míg végül ismét elnyerte egészséges testsúlyát.

Abban bízik, hogy az Instagram-oldala révén mások is megszabadulhatnak ettől a szörnyű betegségtől, és új életet kezdhetnek, ahogy azt ő is tette.