Az Instagramon osztotta meg felépülése történetét az anorexiás lány

Forrás: Instagram/bitingback -
betegség fotó anorexia Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 23 éves, Angliában élő Hayley Harris a közösségi oldalán dokumentálja lépésről lépésre, hogyan küzdött meg anorexiájával, és hogyan nyerte vissza egészséges testsúlyát.

Hayley, akinek már 4700 követője van az Instagramon, azt szeretné, ha történetéből tanulnának a tinilányok, és akit már legyűrt a betegség az látná, hogy van kiút belőle. A lány saját maga is erőt merít az oldalából, így ez egyfajta terápiaként is szolgál számára.

Most így fest a lány Forrás: Instagram/bitingback

Hayley alig 38 kilósan került kórházba, addigra már teljesen elveszítette önmagát, hiába könyörögtek neki a családtagjai és a barátai, hogy keressen segítséget, ő hajthatatlan volt.

Akkor nyílt fel a szeme először, amikor egy repülőútra készülve az orvosok arra figyelmeztették, hogy állapota miatt egy ilyen utazás akár hirtelen szívleállást is okozhat nála.

Ilyen volt és ilyen lett Forrás: Hayley Harris

Ekkor végre rászánta magát egy kivizsgálásra, ahol megállapították, hogy nyugalmi állapotban 40-es volt a szívritmusa, holott a normális érték 60-80 között lenne. Kórházba utalták, ahol két hónapon át kezelték, míg végül ismét elnyerte egészséges testsúlyát.

Abban bízik, hogy az Instagram-oldala révén mások is megszabadulhatnak ettől a szörnyű betegségtől, és új életet kezdhetnek, ahogy azt ő is tette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.