Sokkoló! 40 centis derekat csináltatott magának egy nő

Forrás: Instagram/ Pixee Fox -
fűző műtét fogyás derék plasztika Pixee Fox derékméret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A svéd származású Pixee Fox mindent megtesz azért, hogy olyan vékony dereka lehessen akár egy rajzilmfigurának. Korábban hat bordáját vetette ki a cél érdekében, most pedig büszkén újságolta, hogy a derekmérete egy speciális fűzőnek köszönhetően már csak 40 centiméteres. 

Egy extra szoros fűzőnek köszönhetően vékonyította tovább derekát a svéd származású nő, akinek nem volt elég, hogy kivetette hat bordáját, tovább akarta csökkenteni a derékméretét. "Egy különleges fűzővel csökkentem tovább a derekam méretét, amit csak fürdéskor veszek le" - nyilatkozta a Us Weekly című lapnak.

Forrás: Instagram/ Pixee Fox

Amint arról korábban beszámoltunk: Pixee tavaly novemberben vetette magát alá az első plasztikai műtétnek, melynek során 6 bordájától szabadították meg összesen 70 ezer fontért, vagyis körülbelül 31 millió forintért. És úgy tűnik, még mindig nem képes leállni.

„Semmi sem hiábavaló nekem, mert nagyon szeretek élni” – Maga sem tudja, meddig élhet ritka betegsége miatt http://www.life.hu/drlife/20160414-interju-rigo-mariaval-aki-ritka-betegsegben-ipf-szenved.htmlA világon mintegy 5 millió embert érintő ritka betegség és annak velejárói miatt szenved Rigó Mária. A bizakodó nő több diagnózist is kapott már, de ez sem vette el az életkedvét. Dr. Life--A saját izzadtságára allergiás a 28 éves lány - A betegség tönkretette az életéthttp://www.life.hu/drlife/20160417-a-sajat-izzadtsagara-allergias-a-28-eves-julie-reid.htmlEgy egészen ritka betegség keseríti meg a 28 éves Julie Reid életét, aki a saját izzadtságára allergiás. Dr. LifeOrigo"Még nagyobb mellet, feneket és szájat szeretnénk" - Együtt növeszti kebleit anya és lányahttp://www.life.hu/drlife/20160417-egyutt-noveszti-melleit-a-39-eves-georgina-es-lanya-a-21-esztendos-kayla.htmlEgészen elképesztő hobbit talált magának a 39 éves Georgina és 21 éves lánya, Kayla: együtt növesztik kebleiket, de mint elárulták, nagyobb feneket és szájat is szeretnének maguknak. Dr. LifeOrigoHúsevő baktérium támadta meg az élő Ken babát – Az egész arca foszlani kezdetthttp://www.life.hu/drlife/20160417-sulyos-fertozest-rodrigo-alves-aki-ken-babava-operaltatta-magat-kis-hijan-meghalt.htmlRodrigo Alves megállíthatatlan, ha plasztikai műtétekről van szó: eddig 115 millió forintot szánt arra, hogy úgy nézzen ki, mint Ken baba, a legutóbb rajta elvégzett beavatkozásnak azonban súlyos szövődményei lettek. Rodrigo kis híján életét vesztette. Dr. LifeOrigoSzép formájú fogak és esztétikus fehérség – Ezek lennének a szépség zálogai?http://www.life.hu/drlife/20160414-fogfeheritesi-kisokos-igy-zajlik-a-folyamat-dentalhigienikust-kerdeztunk.htmlA fogfehérítés sokaknál napirendi téma, a fehér fogak pedig nemcsak egészséget, de esztétikumot és igényességet sugallnak a külvilág számára. Milyen módon tehetjük még igézőbbé a mosolyunkat, és hogyan zajlik egy fogfehérítés? A Life.hu utánajárt! Dr. Life--Hat hete is átesett egy műtéten Kulka Jánoshttp://www.life.hu/drlife/20160416-edzett-fel-eve-szokott-le-a-dohanyzasrol-kulka-janos-nyilatkozta-kaszas-attila-edzo.htmlAhogy írtunk is róla, a kedden este stroke-ot kapott Kulka János jóbarátja Árpa Attila szerint semmi előjele nem volt a történteknek: a színész remek formában volt. Edzője is hasonlót állít, aki szerint reggelente ugyan fáradt volt Kulka, de tökéletesnek tűnt a fizikai állapota. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.