Prince le akarta küzdeni függőségét

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
halál Prince orvos specialista segélyhívás függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elhunyt művészt egy specialista vizsgálta volna meg a halálát követő napon. Megpróbált úrrá lenni a gyógyszerfüggőségén.

Otthonában találtak rá holtan a világsztárra, akiről azóta több minden is kiderült. Már régóta betegeskedett, gyomorfájdalmakra panaszkodott, ami miatt enni sem nagyon evett az énekes. Nagyon sokat fogyott az elmúlt időszakban szakácsa szerint.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Az állítólag AIDS-el is küzdő sztár függőségeinek is a rabja volt, főként a fájdalomcsillapítóknak. A néhai ikon kétségbeesett kísérletet tett arra, hogy sikerüljön leküzdenie függőségét, ezért alkalmazottai felvették a kapcsolatot Dr. Howard Kornfeld specialistával, aki Prince halálát követő napon vizsgálta volna meg a világsztárt. Azon a napon érkezett az énekes otthonába, amikor megtalálták Prince testét. Dr. Howard Kornfeld volt az, aki a segélyhívást lefolytatta, ezért nem tudott pontos címet adni - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.