Nem evett az utolsó vacsorájából Prince

Forrás: Getty Images/AFP/2008 Getty Images/Kevin Winter -
Vacsora Prince fogyás evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
  A zenész szakácsa árulta el, hogy az énekesnek szinte egyáltalán nem volt étvágya a halálát megelőző néhány hónapban. Alig evett és sokat fogyott a sztár.

Csaknem három éven át főzött az énekesnek a szakácsa, aki szerint a zenész nagyon keveset evett az elmúlt pár hónapban. Előtte is olyan ételeket kért tőle, amik könnyen megemészthetőek, például salátákat és leveseket.

Forrás: Getty Images/AFP/2008 Getty Images/Kevin Winter

Az állítólag AIDS-el küzdő Prince gyakran panaszkodott gyomor- és torokfájásra, így jóval kevesebbet evett, és nagyon le is fogyott. Ray Roberts a halála előtti estén látta utoljára a zenészt, akkor sültpaprika-krémlevest készített kelkáposztával és tavaszi zöldségsalátával, de Prince egy falatot sem evett belőle. A szakács érintetlenül találta meg az ételt később a hűtőben - írja az Independent.

Prince családjának adományra van szüksége

Prince halála után pénz nélkül maradt a családja. Az amerikai komikus, George Lopez 20 ezer dollár készpénzzel segíti ki az elhunyt énekes rokonait. Ezért van szüksége Prince családjának segítségre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.