Rajongók zaklatják a lábadozó Kulka Jánost

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
rajongó Kulka János agyvérzés lábadozás kórház gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész hozzátartozói örülnek, hogy ennyien szeretik és izgulnak Kulka Jánosért, azonban arra kérik a rajongókat, hagyják nyugodtan pihenni őt. Sajnos néhányan mégis saját maguk akarnak meggyőződni állapotáról.

Kulka Jánost áprilisban agyvérzés miatt szállították kórházba, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta. A Szomszédok sztárjának állapota azóta folyamatosan javul, rajongói közül azonban akadnak néhányan, akik saját szemükkel akarnak meggyőződni arról, hogy egyre jobban van a színész.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

Sajtóértesülések szerint többen személyesen akartak látogatást tenni Kulka Jánosnál, az őt kezelő kórház biztonsági intézkedései azonban szerencsére meghiúsították terveiket. Az intézmény telefonon sem ad felvilágosítást Kulka állapotáról, és csakis a közeli hozzátartozóit és barátait engedik be hozzá a kórterembe.

6 pillanat, amiért egy egész ország imádja Kulka Jánost

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész a család legutóbbi hivatalos közleménye szerint már magához tért, állapota folyamatosan és gyorsan javul. A Life.hu ennek örömére összegyűjtötte Kulka János azon emlékezetes pillanatait, amik miatt reméljük, hogy még nagyon sokáig köztünk lesz szerepvállalásaival, produkcióival. A vele kapcsolatos jó hírekkel pedig később még tovább tudjuk gyarapítani a listánkat. Kattints ide a Life.hu cikkéért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.