Kulka családja újra megszólalt: "János állapota gyorsabban javul"

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Kulka János rehabilitáció színész kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A művész hozzátartozói valószínűleg megelégelték az elmúlt napokban felröppent híreket, ezért kiadtak egy friss tájékoztatást a színművész állapotával kapcsolatban.
Ahogy mi is hírül adtuk, Kulka Jánost április 12-én először a Honvédkórházba, majd mentővel az Amerikai úti Országos Klinikai Idegtudományi Intézetbe szállították, miután stroke-ot kapott. A színművészen életmentő műtétet kellett végrehajtani, de állapotáról eddig elég kevés hír érkezett. Legutóbb azonban már arról cikkeztek a lapok, Kulka János kikerült az intenzív osztályról, és egyre többet kommunikál a családjával. Állapotával kapcsolatban a családja adott ki újabb közleményt.
Fotó: Dobos Tamás/kulkajanos.hu

"Nagyon hálásak vagyunk a rajongóktól, ismerősöktől az elmúlt két hétben kapott sok segítségért, támogató üzenetért és a biztató szavakért, amelyeket igyekeztünk János felé tolmácsolni, és amelyekből mi is sok erőt merítettünk. János állapota az orvosok korábbi várakozásaihoz képest gyorsabban javul.

A rehabilitációja, amely előreláthatóan hónapokat vehet igénybe, megkezdődött. Környezetével minden gond nélkül kommunikál, egyre több mindent képes a maga megszokott módján és humorával kifejezni.

Orvosai pillanatnyilag további kórházi kezelést javasoltak, ahol kizárólag a család és a legszűkebb baráti köre látogathatja." - olvasható a levélben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.