Nem kímélték a kommentelők a hatodik hónapban járó fehérneműmodellt, Hannah Polites-t. Az Instagram-sztár azonban nem hagyta annyiban a dolgot.

Hat hónapos terhes? Ez egy futóegér? 

Meg fogod ölni a babádat

- többek között ilyen, és ezekhez hasonló kommentek árasztották el az Instagramon hatalmas népszerűségnek örvendő fehérneműmodell, Hannah Polites ausztrál modell oldalát.

Forrás: Facebook/Hannah Polites

A hathónapos kismama nem hagyta annyiban a gyűlölködést: Nem veszem a szívemre a negatív kommenteket, különösen, hogy tudom, megalapozott döntést hoztam a táplálkozásomban és a testmozgásban a terhességemben és a szülésemben.Csak, hogy tisztázzuk, az orvosok az mondták, hogy egészséges a babám. Minden női testet ünnepelni kellene, különösen a várandósság ideje alatt" - mondta el a Gold Coast Bulletinnek Hannah.

Biztonságos módszerek szülés utáni fogyáshoz
A várandósság és a szülés után akaratlanul is megváltozik a testünk. Visszaszerezni a régi alakot egyébként sem egyszerű, pláne nem gyorsan. De szerencsére nem lehetetlen! A következőkben megismerhetsz néhány kíméletes, mégis hatékony módszert, amelyek segítenek, hogy anyukaként is bomba formában lehess. Kattints ide a Life.hu cikkéért!