Néhány nappal ezelőtt a Down-kóros fiú bátyja tette közzé a hírt, miszerint testvére nem járhat többé abba az edzőterembe, amit addig látogatott. A poszt nagy felháborodást keltett, ugyanakkor rengetegen jelentkeztek, hogy segítenének a fiúnak. 

A Down-szindrómás Mikó Attila szüleivel együtt járt edzőterembe, hogy ledolgozza feleslegét. Ám egy napon a tulajdonos megkérte őket, hogy ne menjenek többet, mert sok vendégtől érkezett panasz, amiért egy Down-szindrómás is látogatja a termet.

Forrás: Facebook/Mikó István

A hírt testvére tette közzé, ami óriási felháborodást keltett. Az elkeserítő történetnek azonban örömteli vége lett. Attila testvére, István tudatta mindenkivel, hogy elérték céljukat. “Szeretnénk megköszönni a rengeteg felajánlást és támogató kommentet, privát üzenetet! A poszt elérte célját, már biztosan találunk olyan helyet, ahol nem zavarunk másokat” - olvasható a közösségi oldalon. Leszögezte viszont, hogy eddig sem és továbbra sem céljuk támadni a terem tulajdonosát, aki segítőkész volt a kezdetektől. Üzleti szempontokat szem előtt tartva hozott egy döntést, és nem kitiltás történt, csupán megkérte őket, hogy ne menjenek többet oda edzeni.