Dinnyeméretű tumorral élt a nyakán 25 évig a nyugdíjas

Forrás: Northfoto -
daganat hatalmas tumor kinövés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A növekvő gombóc lassanként a férfi részévé vált, és teljes mértékben megtanult együtt élni az 1,2 kilós tumorral. Ian Crown szerint soha nem okozott neki fájdalmat a daganat, de megelégelte a kinövést.

Hatalmas, dinnyeméretű tumorral a nyakén élt 25 évig Ian Crown. A daganat 1992-ben kezdett el nőni, és hosszú idő után érte el ezt a hatalmas méretet. A 66 éves férfi kénytelen volt megtanulni, hogyan éljen együtt egy ekkora kinövéssel.

Forrás: Northfoto

“Soha nem fájt, tudtam tőle aludni. Az egyetlen alkalom, amikor tényleg zavart, az a nyáron volt” - mondta el a férfi, hozzátette, amikor a nyugdíjkorhatárhoz ért eldöntötte, ideje megválni a kinövéstől. Szerencséjére a daganat jóindulatú volt, de a sebészeknek még így is nagyon nagy kihívást okozott a tumor eltávolítása. Azonban a profi orvosoknak köszönhetően sikeresen megszabadult a férfi hatalmas terhétől. 25 év után újra mosolyoghat Ian Crown.

Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.