Rákbetegnek hitték az anorexiás lányt, ez mentette meg a haláltól

Forrás: Facebook/Kat Manzullo -
étkezési zavar fogyás ápolónő rákbeteg anorexia edzés pszichés betegségek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kat Manzullo már mindössze 38 kilót nyomott, amikor kórházba került. A 27 éves fiatal nő az intézményben dolgozó ápolónő keresetlen szavainak köszönheti, hogy változtatott, és nem halt bele anorexiájába.

Kat Manzullo 10 éven át küzdött anorexiával. Az immár 27 éves amerikai nő a gimnáziumban kezdett őrült fogyókúrába és edzésbe, miután társai folyamatosan piszkálták súlya miatt.

Forrás: Facebook/Kat Manzullo
Kat mindössze 38 kilósan került kórházba Forrás: Facebook/Kat Manzullo

Anorexia, a modellek legnagyobb ellensége

Az iszonyatos kór, amely nem kímél sem fiatalságot, sem szépséget, sem pedig karriert, a kifutók gazellatestű modelljeinek tucatjával végzett már. Az anorexia nervosa az egyik legádázabb pszichés betegség, mely az evészavar egyik fajtája. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Műtét vár a koponyájuknál összenőtt sziámi ikrekrehttp://www.life.hu/drlife/20160506-indonez-sziami-ikrek-a-koponyajuknal-nottek-ossze.htmlNadira Alifa és Nadiba Aisyah összenőtt koponyacsonttal, de két külön aggyal születtek. Az orvosok szerint a kislányoknak még hízniuk kell ahhoz, hogy biztonsággal elvégezhessék rajtuk a szétválasztó műtétet. Dr. Life--Kulka János állapota lassan, de javulhttp://www.life.hu/drlife/20160526-kulka-janos-szinesz-allapota-lassan-javul-bizakodo-de-sokszor-levert.htmlJó hírek érkeztek Kulka Jánosról: a színész a napokban elhagyhatta a kórházat, és otthonában folytatja a gyógyulást. Dr. Life--3 dolog, amit tudnod kell, mielőtt plasztikáztatszhttp://www.life.hu/drlife/20160517-3-dolog-amit-tudnod-kell-mielott-plasztikai-mutetbe-vagsz.htmlAzt gondolnád, hogy a műtét nélküli szépészeti beavatkozások ártalmatlanak az egészségedre? Nagyon is tévedsz. Íme 3 tény, amivel jobb, ha tisztában vagy, mielőtt belevágsz. Dr. Life--Halála előtt elfeketedett a pénisze a kisfiúnak, az orvosok nem foglalkoztak velehttp://www.life.hu/drlife/20160506-ryan-morse-12-eves-kisfiu-penisze-elfeketedett-a-halala-elott-az-orvosok-nem-foglalkoztak-a-tunettel.htmlEmberöléssel vádolják azt a két orvosnőt, akik a tünetek ellenére visszautasították a 12 éves Ryan Morse kivizsgálását. A kisfiú egy nappal később, hogy segítséget kért tőlük az édesanyja, meghalt. Dr. LifeOrigoRajongók zaklatják a lábadozó Kulka Jánosthttp://www.life.hu/drlife/20160506-kulka-janos-szineszt-rajongok-zaklatjak-a-korhazban-labadozasa-alatt.htmlA színész hozzátartozói örülnek, hogy ennyien szeretik és izgulnak Kulka Jánosért, azonban arra kérik a rajongókat, hagyják nyugodtan pihenni őt. Sajnos néhányan mégis saját maguk akarnak meggyőződni állapotáról. Dr. Life--Az alkoholfogyasztás nem pusztítja az agysejtekethttp://www.life.hu/drlife/20160510-az-alkoholfogyasztas-nem-pusztitja-az-agysejteket.htmlA hiedelemmel ellentétben az alkoholfogyasztás nem befolyásolja az agysejtek számát, mivel nem tudunk akkora mennyiséget meginni belőle, hogy ezt a hatását kifejtse. Ennek ellenére nem árt óvatosnak lenni. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.