plasztikai műtét magyarázkodás modell tisztázás Katie Price mellplasztika Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A meztelenkedéseiről és furcsa beszólásairól híres glamour modell közösségi oldalán tisztázta, hogyan is néz ki valójában a dekoltázsa.

A Daily Mail által közölt képek szerint Katie Price melleit csúnyán elrontotta a plasztikai sebésze. A brit lap által közölt képek szerint furcsán és természetellenesen dudorodik a glamour modell két keble közötti rész.

Forrás: Instagram/Katie Price

A nemrég Victoria Beckhamnek beszóló Katie Price nem hagyta szó nélkül a cikkben megjelent képet, és közösségi oldalán mutatta meg rajongóinak, hogy minden a legnagyobb rendben van vele és a cicijénél is.

Egyre rosszabb állapotban van Angelina Joliehttp://www.life.hu/drlife/20160527-angelina-jolie-szineszno-es-rendezo-allapota-tovabb-romlott-a-legfrissebb-kepek-szerint.htmlAz Oscar-díjas színésznőről készült legfrissebb képek szerint tovább fogyott, beesett arca és sápadt színe egyértelműen jelzi, hogy nincs minden rendben a hatgyerekes édesanyánál. Dr. Life--Betegeskedik Erzsébet királynő? http://www.life.hu/drlife/20160519-erzsebet-kiralyno-betegeskedik-a-terdei-miatt.htmlIlyenre még nem volt példa: lépcsőzés helyett életében először a liftet kellett használnia az Egyesült Királyság uralkodónőjének. Dr. Life--Műtét vár a koponyájuknál összenőtt sziámi ikrekrehttp://www.life.hu/drlife/20160506-indonez-sziami-ikrek-a-koponyajuknal-nottek-ossze.htmlNadira Alifa és Nadiba Aisyah összenőtt koponyacsonttal, de két külön aggyal születtek. Az orvosok szerint a kislányoknak még hízniuk kell ahhoz, hogy biztonsággal elvégezhessék rajtuk a szétválasztó műtétet. Dr. Life--Öngyilkos akart lenni súlyos égési sérülései miatt a 20 éves lányhttp://www.life.hu/drlife/20160510-shalom-blac-sulyos-egesi-serulesei-miatt-ongyilkos-akart-lenni-mara-elfogadta-magat.htmlShalom Blac mára elfogadta magát, és igyekszik kihozni magából a maximumot, és most videóblogjában ad sminktippeket. Dr. LifeOrigoAz alkoholfogyasztás nem pusztítja az agysejtekethttp://www.life.hu/drlife/20160510-az-alkoholfogyasztas-nem-pusztitja-az-agysejteket.htmlA hiedelemmel ellentétben az alkoholfogyasztás nem befolyásolja az agysejtek számát, mivel nem tudunk akkora mennyiséget meginni belőle, hogy ezt a hatását kifejtse. Ennek ellenére nem árt óvatosnak lenni. Dr. LifeThinkstockRajongók zaklatják a lábadozó Kulka Jánosthttp://www.life.hu/drlife/20160506-kulka-janos-szineszt-rajongok-zaklatjak-a-korhazban-labadozasa-alatt.htmlA színész hozzátartozói örülnek, hogy ennyien szeretik és izgulnak Kulka Jánosért, azonban arra kérik a rajongókat, hagyják nyugodtan pihenni őt. Sajnos néhányan mégis saját maguk akarnak meggyőződni állapotáról. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.