Megölte, majd meggyalázta áldozata holttestét - A gyilkos élete végéig rácsok mögött lesz

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság applikáció Randevú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Carl Langdell életfogytig tartó börtönbüntetést kapott, miután megölte a randipartnerét, majd meggyalázta a holttestét. A férfi úgy kommentáltaa történteke: "Egy szörnyeteg vagyok!"

"Azt a nézetet vallom, hogy minden olyan nőre veszélyt jelentesz, akivel csak kapcsolatba kerülhetsz a jövőben, főleg mert saját magadat is úgy jellemezted, hogy egy szörny és egy pszichopata vagy azért, amit Katie Locke-kal tettél. Ha leülted azt a 26 évet, ami után talán elhagyhatod a börtönt, mások felelőssége lesz a döntés, hogy egyáltalán kiszabadulhatsz-e" - közölte hűvösen az ítéletet a bíró, Andrew Bright a brutális gyilkossal, Carl Langdellel.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A napokban történt ítélethirdetés előzménye, hogy a 26 éves férfi egy társkereső alkalmazáson keresztül megismerte Katie Locke-ot. Mint utólag kiderült, a férfi azt hazudta a tanárnőnek, hogy ügyvéd, emellett egy saját cége is van, ellenben az igazság, hogy Carl felfüggesztett börtönt kapott egy, a találkozásuk előtt 9 hónappal történt eset miatt. A férfi ugyanis halálosan megfenyegetett egy nővért. Azt mondta neki, hogy szívesen megnézné meztelenül,

majd közösülne a holttestével.

Bár akkor mindez még csak egy beteg ember agyszüleménye volt, később valósággá vált, mivel

Katie és Carl között sor került a találkozóra.

A négycsillagos Hertfordshier-i Theobalds Park Hotelnél futottak össze, ott, ahol a vádirat szerint a férfi megtámadta és megfojtotta áldozatát. Ezután egy bokorba cipelte a holttestet, lefotózta, és meggyalázta - számolt be a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.