Plasztikai beavatkozások tucatján van túl a brazil élő Ken, vagyis Mauricio Galdi, aki most egy olyan operációra készül, ami lehet, hogy élete utolsó műtétje lesz.

A brazil élő Ken-baba, azaz Mauricio Galdi belehalhat a következő operációjába, de ez őt a legkevésbé sem érdekli. A legújabb terve ugyanis az, hogy

megszabaduljon 4 bordájától.

Mauricio GaldiForrás: Facebook/ Mauricio Galdi

A srác egyébként 17 éves kora óta plasztikafüggő, és bár tudatosan sosem törekedett arra, hogy a műanyag babára hasonlítson, a médiának hála ez lett a sorsa. Több tucat műtét után pedig egészen az Egyesült Államokig utazott, hogy találjon egy orvost,

aki hajlandó elvégezni az újabb extrém beavatkozást.

„Csak egy Dr. Frankenstein létezik, méghozzá jogosan” – jegyezte meg az egyik szakember, akit felkeresett, ezzel is utalva arra, hogy nem hajlandó szörnyeteget faragni Galdiból.

Forrás: Facebook/ Mauricio Galdi

A férfinak egyébként akad egy női elődje is, a 25 éves Pixee Fox, aki nem rettent vissza a temérdek plasztikai műtéttől, csakhogy olyan alakja lehessen, mint kedvenc mesehősének, Jessica Rabbitnak. A nő nagyon elszánt: hat bordáját vágatta ki, ezután pedig a szeme színét is megváltoztatta.

Húsevő baktérium támadta meg az élő Ken babát
Rodrigo Alves megállíthatatlan, ha plasztikai műtétekről van szó: eddig 115 millió forintot szánt arra, hogy úgy nézzen ki, mint Ken baba, a legutóbb rajta elvégzett beavatkozásnak azonban súlyos szövődményei lettek. Rodrigo kis híján életét vesztette. A teljes cikket itt elolvashatod!