Hírességekkel készítene fotót a gyógyíthatatlan beteg Dávid - Schobert Norbival már sikerült

kép gyógyíthatatlan beteg Schobert Norbert izomsorvadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiskora óta küzd az izomsorvadással a most 24 éves Dávid, akinek minden vágya, hogy ismert személyekkel készíthessen közös fotót. Schobert Norbi már meglátogatta a fiút, aki egész életére az ágyhoz van kötve.

Négyéves korában diagnosztizálták Dávidnál a betegséget, 8 évesen már lábra sem tudott állni. Azóta harcol, és próbálja megtalálni az apró örömöket. Blogján ír a mindennapos küzdelmekről.

“Még annyi időm sem adatott, hogy játszani tudjak, barátokat szerezhessek.

Nem tudom milyen érzés az, tartozni egy közösséghez.

Hogy legyen barátnőm, akit szerelemmel szerethetek” - írja Dávid, aki bevallotta a Borsnak, hogy sajnos nagyon egyhangúan telnek a napjai. Szeretne minél több hírességgel találkozni, és közös képet készíteni velük. A fiú azt mondja, nagyon sok mindenkit kedvel, ezért egyet sem emelne ki közülük. Schobert Norbi már meglátogatta Dávidot, aki a lélegeztetőgép miatt beszélni sem tud. Norbi megígérte, hogy legközelebb Rékával együtt is elmegy a fiúhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.