Kiderültek a részletek Demjén Ferenc balesetéről

Forrás: MTI/Krizsán Csaba -
Demjén Ferenc törés baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétvégi koncertje után esett el a zenész, aminek következtében vállától a csuklójáig begipszelték a kezét. Először nem gondolta, hogy nagy a baj, így csak másnap ment el a kórházba.

Balesetet szenvedett Demjén Ferenc, amiről menedzsmentje adott tájékoztatást hétvégén a zenész Facebook-oldalán keresztül. Néhány koncertet le is kellett mondania, és sokáig mindenki azért izgult, vajon felléphet-e még a nyáron.

Forrás: MTI/Krizsán Csaba

A zenész egyik barátja nyilatkozott a Borsnak a baleset részleteiről. "Nagyon nagyot esett! Koncert után indultunk haza a Hősök teréről, és megbotlott valamiben.

Szörnyen nézett ki a karja, ki volt fordulva, el volt deformálódva"

- mondta az ismerős, a zenészt nem tudták utolérni, viszont a Blikknek beszélt az esetről Demjén. “Még függőlegesen jöttem le a színpadról, majd vízszintesbe kerültem. Vártam a taxit, sötét volt, nem vettem észre az akadályt, s elbotlottam valamiben. Az orvosom megnyugtatott, hogy semmi komolyabb bajom nincs, a törés nem súlyos. Néhány hétig gipszben kell énekelnem, ami annyiban nehezíti meg a dolgomat, hogy nem a jobb, hanem a bal kezemben kell tartanom a mikrofont. Már kezdek megtanulni fél kézzel öltözködni, de vetkőzni jobban szeretek” - mondta a zenész, akinek menedzsmentje arról adott tájékoztatást, hogy minden további koncertet megtartanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.