Hétvégi koncertje után esett el a zenész, aminek következtében vállától a csuklójáig begipszelték a kezét. Először nem gondolta, hogy nagy a baj, így csak másnap ment el a kórházba.

Balesetet szenvedett Demjén Ferenc, amiről menedzsmentje adott tájékoztatást hétvégén a zenész Facebook-oldalán keresztül. Néhány koncertet le is kellett mondania, és sokáig mindenki azért izgult, vajon felléphet-e még a nyáron. 

Forrás: MTI/Krizsán Csaba

A zenész egyik barátja nyilatkozott a Borsnak a baleset részleteiről. "Nagyon nagyot esett! Koncert után indultunk haza a Hősök teréről, és megbotlott valamiben. Szörnyen nézett ki a karja, ki volt fordulva, el volt deformálódva" - mondta az ismerős, a zenészt nem tudták utolérni, viszont a Blikknek beszélt az esetről Demjén. “Még függőlegesen jöttem le a színpadról, majd vízszintesbe kerültem. Vártam a taxit, sötét volt, nem vettem észre az akadályt, s elbotlottam valamiben. Az orvosom megnyugtatott, hogy semmi komolyabb bajom nincs, a törés nem súlyos. Néhány hétig gipszben kell énekelnem, ami annyiban nehezíti meg a dolgomat, hogy nem a jobb, hanem a bal kezemben kell tartanom a mikrofont. Már kezdek megtanulni fél kézzel öltözködni, de vetkőzni jobban szeretek” - mondta a zenész, akinek menedzsmentje arról adott tájékoztatást, hogy minden további koncertet megtartanak.