Kevés nő előtt ismeretlenek a striák, azaz a bőrt behálózó, bosszantó kis hegek, amelyek akkor szaporodnak el, amikor a bőr hirtelen megnyúlik. Történetünk főszereplőjével, a háromgyermekes édesanyával márpedig ez történt, ám sokkakkal ellentétben ő már büszkén tekint terhességének nyomaira.

A 27 éves édesanyának, Marissa Fearonnak rengeteg idő és energia kellett ahhoz, hogy

megbarátkozzon a testével.

"Tavaly keztem el edzeni, mert egyszerűen gyűlöltem magam. Boldogtalan voltam az alakom miatt és ez minden szempontból megviselt. Folyamatosan fájt a fejem, fáradt voltam, és rosszul éreztem magam a bőrömben" - panaszkodott Marissa, akinek a kezdő lökést egy Bikini Body Guides nevezetű életmód blog adta meg.

Forrás: Instagram

 Az oldal egy 8 hónapos programot kínál, Marissa pedig folyamatosan lefotózta a változást.

"Imádtam, és hirtelen azt is megértettem, hogy miért követik annyian a blogot" - lelkendezett az édesanya, majd azt is hozzátette, hogy az első képét elnézve jött rá, hogy milyen hatással volt testére az azt megelőző 4 év, mialatt

3 gyermeknek adott életet.

Forrás: Instagram

Bár a 8 hónap letelt, Marissa továbbra is kitartóan edz: az eredményt folyamatosan dokumentálja, és

büszkén mutatja meg a világnak.

Forrás: Instagram

"Meg akarom mutatni az embereknek, hogy bármire képesek lehetnek, az egész csupán agyban dől el. Viszont, ha én nem érzem jól magam a bőrőmben, akkor hogyan taníthatnék másokat az önelfogadásra?!"