Mici csodát tett Ördög Nórával: "Hatalmas gyógyító erő volt számomra"

Forrás: Marton Szilvia -
Mici lombikbébi-program Nánási Vencel Ördög Nóra gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetőnek az elmúlt években fájdalmas és örömteli pillanatokban is bőven volt része. Mióta megszülettek a gyerekei az utóbbiból szerencsére sokkal több jut. 

Soha nem fogja elfelejteni Ördög Nóra, mennyi beavatkozáson és kivizsgáláson kellett átesnie első terhessége előtt. Bevallotta, hogy emiatt többé már nem vállalkozna a lombikprogramra.

Forrás: Marton Szilvia

Annak idején Ördög Nóra egyik petevezetékét el kellett távolítani, ezért nagyon kevés esély maradt arra, hogy természetes úton essen teherbe. Emiatt döntöttek férjével a lombik mellett. Ezután igazi érzelmi hullámvasút következett a család életében. Két sikertelen próbálkozás és állandó reménykedés után, végül megtört a jég, és megszületett Mici. Ezt egy újabb csodával határos esemény követte, ugyanis Vencel már természetes úton fogant. Nóra bevallása szerint Mici gyógyította meg őt.

Mici hatalmas gyógyító erő volt számomra. Neki köszönhetem, hogy újra anya lehetek.

Arról nem is beszélve, hogy lelkileg is felszabadultam, lekerült rólam egy hatalmas teher: annak a feszültsége, hogy vajon sikerül-e valaha édesanyává válnom” - mondta Nóri.

Forrás: Marton Szilvia

Harmadik babát is szeretnének, de ezt már nem tervezik. Úgy gondolják, hogy így is teljes az életük. “Mindennél jobban szeretnénk még egy babát, de úgy vagyunk vele, hogy a harmadik gyerek legyen a sors ajándéka” - mondta Nóra a Story Magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.