Ralph Fiennes szerep színész bénulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Harry Potter filmek sztárja egy interjúban beszélt arról, hogy mennyire megviseli a legújabb szerepe. A hírek szerint súlyos következmények lehetnek. 

Ralph Fiennes alig nyolc hete kezdte el játszani a III. Richárd karakterét. A darabot a londoni West Enden láthatják a nézők. A sztár már most belerokkant az utolsó Plantagenet uralkodó megformálásába, hiszen egy színpadi kellék igencsak megnehezíti a színész dolgát.

Forrás: AFP

Ez nem más, mint egy púp! "A beszélgetés után gyógymasszázsra megyek, a fél oldalam ugyanis már szinte lebénult a kényszertartás miatt" - nyilatkozta a Radio4-nak adott interjúban a Harry Potter sorozat főgonosza.

Kivédhető lenne szinte minden stroke?http://www.life.hu/drlife/20160629-szinte-minden-stroke-ot-meg-lehetne-elozni.htmlEgy friss kutatás eredménye szerint a világon előforduló valamennyi stroke-os esetet olyan módosítható viselkedési formák okoznak, mint például a dohányzás, az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. Dr. Life--Súlyos Damu Edina állapotahttp://www.life.hu/drlife/20160702-sulyos-damu-edina-allapota.htmlAhogy megírtuk, gyomorvérzés miatt rohammentő szállította kórházba Damu Roland feleségét a minap. Edina hiába lett édesanya, nem képes letenni a poharat. Dr. LifeOrigoAnorexiás alkatra vágyik Katalin hercegné?http://www.life.hu/drlife/20160701-anorexias-alkatra-vagyik-katalin-hercegne-angelina-joliera-akar-hasonlitani.htmlMásodik gyermekének születése után kemény fogyókúrába kezdett Katalin, nem is kellett sok idő, hogy visszanyerje a szülés előtti alakját. Ennyivel azonban nem elégedett meg a hercegné. Dr. Life--Nem is sejtenéd: sztárok, akik nem a jó testszagukról híresekhttp://www.life.hu/drlife/20160623-sztarok-akiknek-rossz-a-testszaguk-gwyneth-paltrow-russell-crowe-julia-roberts-robert-pattinson.htmlBár azt gondolnánk, hogy egy híresség számára nem jelenthet gondot, hogy elegendő figyelmet fordítson a saját személyi higiéniájára, több olyan példát is találhatunk a sztárvilágban, akik bizonyítják: a pénz nem mindig jár kéz a kézben az igényességgel. Következzenek Hollywood legápolatlanabb celebjei, akiktől - ha jót akarsz az orrodnak - jobb, ha távol tartod magad. Dr. LifeAFPDühös vagy? Visszahúzódó? Zárkózott? - Ilyen betegséged lehethttp://www.life.hu/drlife/20160626-a-hazastarsak-veszekedese-osszefugg-a-testi-betegsegeikkel.html A legújabb kutatás szerint az, ahogyan a házastársak veszekednek egymással, előre jelezeti, milyen valószínűséggel alakulhatnak ki bennük később testi betegségek.Dr. Life--Testén kívüli szívvel született meg egy kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20160625-testen-kivuli-szivvel-szuletett-meg-egy-kisfiu.htmlMellkasán kívüli szívvel született meg egy kisfiú június 20-án a helyi orvostudományi egyetem szülészetén. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.