Hihetetlen! Kukásautó hajtott át a napozó férfi fején

Thinkstock -
napozás kukásautó baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az biztos, hogy történetünk főszereplőjének, egy londoni férfinak az őrangyala éber volt, amikor "gazdája" békésen szunyókált egy londoni parkban. A férfin ugyanis áthajtott egy kukásautó, de csodával határos módon mégis túlélte a balesetet.

A férfi egy londoni parkban napozott a rikító sárga törölközőjén, amikor a kukásautó áthajtott rajta. A napozó azonban

törött arccsonttal megúszta az esetet.

A kép illusztráció Thinkstock

A pórul járt férfit mentőhelikopterrel vitték kórházba. Egy szemtanú szerint "már csak a jármű súlya is akkora, hogy széttörhette volna a koponyáját".

Michael Douglas legyőzte a rákot - Egyre jobb formában vanhttp://www.life.hu/drlife/20160725-michael-douglas-felvette-a-harcot-a-rakkal.htmlMichael Douglas nemrég azt állította, hogy felépült a gégerákból, ennek ellenére nagyon sokáig egy beteg ember benyomását keltette. Viszont a legutóbbi fotókon úgy tűnik, hogy összeszedte magát. Dr. Life--Hujber Ferenc kórházba került? - A színész azt nyilatkozta, jól vanhttp://www.life.hu/drlife/20160722-elkepeszto-hujber-ferenc-ismet-korhazba-kerult.htmlLapinformációk szerint Hujber Ferenc újra kórházba került. A hírek szerint csütörtökön éjjel lett rosszul. A színész a Life.hu-nak nyilatkozott: azt állítja, jól van. Dr. Life--Napi plasztikrém: Madonna lett a női Frankensteinhttp://www.life.hu/drlife/20160722-az-57-eves-popdiva-madonna-ismet-megmuttette-magat.htmlKöztudott, hogy Madonna törzsvendégnek számít a plasztikai sebészeten, ám most úgy tűnik, hogy nem elégszik meg ennyivel. Ismét kés alá feküdt, és megműttette a nagy valószínűséggel utolsó eredeti testrészét is... Dr. Life--Nacsa Olivér édesapját gyászoljahttp://www.life.hu/drlife/20160721-a-nepszeru-humorista-nacsa-oliver-az-edesapjat-gyaszolja.htmlA népszerű humorista nehéz időszakon megy keresztül, nemrég ugyanis elveszítette édesapját. Egyedül az vigasztalja, hogy még időben át tudták beszélni a szőnyeg alá söpört problémákat. Dr. Life--Ez állati! Műlábat kapott az elefánthttp://www.life.hu/drlife/20160628-ez-az-elefant-mulabbakkal-is-megallja-a-helyet-a-vilagban.htmlKöztudott, hogy sok négylábú állat elég jól elboldogul három lábbal is, ám az elefánt pont nem tartozik ezek közé. Ezért is volt Mosha számára megváltás, amikor műlábat kapott. Dr. LifeOrigoStriák, és megereszkedett bőr borítja az édesanya kockás hasát - Büszkén vállalja a világ előtt!http://www.life.hu/drlife/20160623-terhessegi-csikok-es-megereszkedett-bor-boritja-az-edesanya-kockad-hasat-de-o-buszken-vallalja.htmlKevés nő előtt ismeretlenek a striák, azaz a bőrt behálózó, bosszantó kis hegek, amelyek akkor szaporodnak el, amikor a bőr hirtelen megnyúlik. Történetünk főszereplőjével, a háromgyermekes édesanyával márpedig ez történt, ám sokkakkal ellentétben ő már büszkén tekint terhességének nyomaira. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.