Hoppá! Eltörték Király Viktor orrát

Forrás: Red Lemon -
orr törés videó Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a népszerű énekes nagyon jó viszonyt ápol a testvérével, a jelek szerint ez nem mindig volt így. 

Király Viktor rendszeresen jár boxolni, de minden edzés végén rájön, hogy ez a sportág bizony rejt veszélyeket. Elmondta, hogy már tört is el az orra emiatt, de az első törést mégsem az ökölvívás, hanem testvére, Ben okozta neki. Viktor szerint ez nem volt meglepetés közöttük, hiszen először ő bántotta az öccse arcát. A meglepő vallomást itt tudod megnézni:

Hogyan ne kerekedj ki az olimpia ideje alatt? Ezekre figyelj szurkolás közbenhttp://www.life.hu/drlife/20160810-az-olimpia-es-a-szurkolas-alatt-ezeket-edd-es-idd-hogy-egeszseges-maradj.htmlA fociláz után most az olimpiai játékok szögezik a tévé képernyője elé a szurkolókat, akik evés, ivás és nassolgatás közben élvezik az izgalmas sportközvetítéseket. Hogy ne a derékméreted és általa majd az egészséged bánja mindezt, mutatunk néhány tippet arra, mivel csillapítsd étvágyadat és szomjadat szurkolás közben. Dr. Life--A legnehezebb időkben is összetart Sarah Michelle Gellar és Shannen Dohertyhttp://www.life.hu/drlife/20160809-shannen-doherty-szineszno-rakos-kiall-mellette-sarah-michelle-gellar.htmlA két színésznő évek óta jó barátnők, így nem csoda, ha akkor is összetartanak, amikor egyikőjük komoly betegséggel küzd. Dr. LifeOrigoPolyák Lillát megműtöttékhttp://www.life.hu/drlife/20160812-polyak-lillat-megmutottek-keresztszalag-szakadasa-van.htmlAhogy már megírtuk, Polyák Lillát baleset érte, keresztszalag-szakadást szenvedett. Azóta kiderült: a színésznőt meg kell műteni, az operáció meg is történt. Dr. Life--A történelem legpusztítóbb betegségei: a fekete himlőhttp://www.life.hu/drlife/20160809-a-tortenelem-legpusztitobb-betegsegei-a-fekete-himlo.htmlUtoljára a hetvenes évek végén pusztított a minden idők egyik legtöbb halálos áldozatát követelő fekete himlő, amely csak a huszadik században világszerte körülbelül 300 millió ember életét követelte. A Life.hu sorozatában ezúttal ennek a rettegett kórnak az útját járjuk körül. Dr. Life--A nagy kalciummítosz: használ allergia ellen, vagy sem?http://www.life.hu/drlife/20160804-a-kalcium-allergia-ellen-hatekony-vagy-sem.htmlEgyre több professzor és főorvos adja nevét és egyetértését a dr. Novák Hunor által elindított kezdeményezéshez, amiben a kalcium allergiában való hatástalanságáról van szó. Bár korábban többször is jelentek meg ezzel kapcsolatos hírek, és indultak kezdeményezések, az általános vélekedés szerint az allergiás reakciók kezelésére még mindig a kalcium a legjobb, a legtermészetesebb és a legelérhetőbb szer. De vajon itthon miért terjedhetett el, és ivódhatott be ennyire mélyen a köztudatba ez a nagyon is téves vélekedés? Mit javasol a szakértő helyette? Ennek jártunk utána. Dr. Life--Kern András és felesége autóbalesetet szenvedtekhttp://www.life.hu/drlife/20160808-kern-andras-autobalesetet-szenvedett-felesegevel-hatulrol-belehajtottak-a-kocsijaba.htmlHátulról hajtottak bele Kern András autójába szombaton Balatonakalin. Egy német rendszámú kocsi okozta a karambolt, ami negyed hétkor történhetett. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.